Neler Yeni

FACEBOOK YÜZÜNDEN EPİC GAMES HESABIMA GİRİŞ YAPAMIYORUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
mehmet arif öksüz
öncelikle herkese selamlar, iyi günler. ben epic games i this war of mine oyununu verdiği günden itibaren aktif olarak kullanıyorum ve oyun ayrımı yapmaksızın her ücretsiz oyunu hesabıma aldım. epic games hesabım da dahil bir çok platforma facebook kullanarak kayıt olmuştum ama hesabım ''Facebook Standartlarına Uygun Olmadığı (!)'' gerekçesi ile kaldırıldı. yaptığım şey profil fotografıma zlatan ibrahimovic in resmini koymak ve kullanıcı adımı Mehmet Arif Öksüz den Zlatan Arif Öksüz olarak değiştirmek. epic games e güncelleme geldiği gün epic games oturumumu kapatarak tekrar giriş yapmamı istedi ve acı gerçek ile o an karşılaştım. öğrendiğim günden beri bakındım ama bişey yapamadım. facebook hesabımı 7 yıl önce açmıştım gmail vesaire hiçbir şeyi hatırlamıyorum sadece giriş yaptığım e postam ve şifremi biliyorum yardımcı olabilirmisiniz? yanlış başlığa açtıysam özür dilerim hangi konuya gireceğini pek bilemedim

Trool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
Knk aynısı bana da oldu öncelikle epic games e kayıt olduğun facebook hesabının e-postasını bilmen gerek ardından şifremi unuttum yaz ve gmaili gir şifre sıfırlama bağlantısı gönderir

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
mehmet arif öksüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk aynısı bana da oldu öncelikle epic games e kayıt olduğun facebook hesabının e-postasını bilmen gerek ardından şifremi unuttum yaz ve gmaili gir şifre sıfırlama bağlantısı gönderir
facebook hesabım çok önceden açılmıştı nerdeyse 10 yıllık falan kardeşimle yaşıt yani. e postasını hatırlayamıyorum bunun için bir tavsiyen var mı?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
facebook hesabım çok önceden açılmıştı nerdeyse 10 yıllık falan kardeşimle yaşıt yani. e postasını hatırlayamıyorum bunun için bir tavsiyen var mı?
Geçmiş olsun demekten başka bir şey yok malesef hesabınada geçmiş olsun yapacak bir şey yok :(

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,603
İsim
Mert Metshi
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
mehmet arif öksüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
büyük ihtimalle budur deyip bulduğum outlook hesabıma giriş yaptım bu hesap olmasını umuyorum şimdi ne yapacağım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1608646105601.png

olayın facebook tarafında bir şey yapamıyorum dediğim gibi facebook tarafından kapatıldı.

Trool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
Anlamadım outlook ne oluyor tam olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
mehmet arif öksüz
YAPTIM ANASINI ŞAAPTIM ÇÖZDÜM LAN DKSNACKJSDBVJFDKBKGFKADJL

ben facebook hesabımı outlook ile açmışım. telefonumda geziniyorken önüme çıktı baktım ve çözmüşüm teşekkür ederim tekrardan
Anlamadım outlook ne oluyor tam olarak

rocket league cities skylines ve long dark ı kaçırdım ona üzülüyorum sadece mcdkmcdkmdkc

Trool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
YAPTIM ANASINI ŞAAPTIM ÇÖZDÜM LAN DKSNACKJSDBVJFDKBKGFKADJL

ben facebook hesabımı outlook ile açmışım. telefonumda geziniyorken önüme çıktı baktım ve çözmüşüm teşekkür ederim tekrardan

rocket league cities skylines ve long dark ı kaçırdım ona üzülüyorum sadece mcdkmcdkmdkc
Önemli değil şuan indirimde almak istersen hayırlı olsun tekrardan skdşdmdşdösi

Top Bottom