Neler Yeni

Yardım Faceit İle Ek Gelir Sağlanabilir Mi?

heKKin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Keskin
bu arada şu anda verilen hediye gut knife doppler fn nakite çevirmek için bynogame gibi bir sitede satman lazım 4 gün önce 6300e satılmış %10 komisyon kesiyor 5670 ediyor bir de 70k puan veriyor o parayla da bir ajan var o fiyata o da 1300 şuan eline 1200 geçer yani aylık 7k eder bana sorarsan akıl karı değil ama senin bileceğin iş tabii ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

faceit bu ay 230 win alana ak 47 vulkan fabrikadan yeni cikmis veriyor. fiyati 1000 dolar (30.000 TL)

faceit ak 47 vulkan ft veriyor 1000 dolar fiyati. 3 arkadas ortaklasa bi hesabi 1 ay kascan. ay sonu kisi basi 10K boluscen aslinda. en iyi yolu bu ban yemezsek eger
gut knife doppler veriyor şuan vulcan değil

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Ali Mert Okuducu
faceit bu ay 230 win alana ak 47 vulkan fabrikadan yeni cikmis veriyor. fiyati 1000 dolar (30.000 TL)

faceit ak 47 vulkan ft veriyor 1000 dolar fiyati. 3 arkadas ortaklasa bi hesabi 1 ay kascan. ay sonu kisi basi 10K boluscen aslinda. en iyi yolu bu ban yemezsek eger
hocam 1k dolar değildir o bi yanlışınız olmasın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
a l p e r
bu arada şu anda verilen hediye gut knife doppler fn nakite çevirmek için bynogame gibi bir sitede satman lazım 4 gün önce 6300e satılmış %10 komisyon kesiyor 5670 ediyor bir de 70k puan veriyor o parayla da bir ajan var o fiyata o da 1300 şuan eline 1200 geçer yani aylık 7k eder bana sorarsan akıl karı değil ama senin bileceğin iş tabii ki

gut knife doppler veriyor şuan vulcan değil
gecen aydi o zaman o. surekli veriyor zaten bidahaki ay olur far etmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
a l p e r

Ekler

• IMG_1049.png
    IMG_1049.png
    499.9 KB · Hit: 48
  • IMG_1048.png
    IMG_1048.png
    522.6 KB · Hit: 50
  • IMG_1049.png
    IMG_1049.png
    499.9 KB · Hit: 43
  • IMG_1048.png
    IMG_1048.png
    522.6 KB · Hit: 47

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Ali Mert Okuducu
gecen ay veriyodu bunu. surekli veriyor zaten csgo zamaninda da vardi

la bunu veriyodu iste yalan mi soylicem ak 47 vulkan ft. csgodan beri surekli veriyo bunu zaten
Hocam 1k dolarlık item vermez. Hatta yanlış hatırlamıyorsam ft veriyordu. O da 300 dolara denk geliyor.

Hocam 1k dolarlık item vermez. Hatta yanlış hatırlamıyorsam ft veriyordu. O da 300 dolara denk geliyor.
Bu ayda gut knife doppler veriyor FN. O da 300 dolar. Aylık ortalama 300 dolarlık item veriyor. 1k dolar olsa herkes yapar zaten bende dahil :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
a l p e r

Bu ayda gut knife doppler veriyor FN. O da 300 dolar. Aylık ortalama 300 dolarlık item veriyor. 1k dolar olsa herkes yapar zaten bende dahil :D
pardon benim kafa ft diyince factorye gitti. yeni kalktim. hic alamadigimiz icin bilmiyoz tabi 230 win nereye 120 win alacam diye kusa kusa oynamistim

ahmetkvrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet Kıvrak
Beyler Selamlar Yazın Biryerde Çalışmak İstemiyorum Boş Boş Oyunda Oynamak Yerine Faceit Alıp Görev Yaparak Para Kazanayım Diyorum Ne Diyorsunuz Aylık 75 TL Her Ay Bıç Veriyor Günlük 8 Maç Kazanmanız Lazım Ortalama Her Ay Verilen Bıçaklar 5-10 K Arası Sizce Yapılır Mı ?
Kanka hem para kazanmak istiyorsun, hem de bir yerde çalışmak istemiyorum diyorsun. Benim tavsiyem gir bir yere part time, sabah akşam farketmez, kalan vakitte oyununu da oynarsin sosyal aktivitede yaparsin, babalar gibi paranı da kazanırsın. Hem yaz bitince de biraz birikmiş paran olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Hüseyin Mert Görgel
17 Yaşındaki Kimseye Asgari Ücret Vermiyorlar Ve İşler Zor Bunu Hem Severek Yapacam Hem Birşeyler Kazanacam Belli Bir Ekiple
Ben 17 yaşındayım şuan 3 yıldan beri her yaz çalışıyorum asgari ücretin üstünde aldım çoğu zaman bu çoğunlukla senin çalıştığın yerde insanların insafına bağlı ben elimden bir iş geliyorsa en iyisini yapmaya çalışırım patronda bunun farkında olursa ve insaflı biriyse fazlasıyla para verir. Bunun dışında müşterilerle iyi geçinirim nede olsa işin sonunda biraz bahşiş bulunuyor. En sonki yaz tatilinde depremden dolayı okulu erken bırakmıştım nerdeyse 5 aya yakın çalıştım. Her ay asgarî ücretin üstünde aldım ve yaşıma göre çok yeterli para biriktirdim. Bence sende bunu yapabilirisin her işi severek yapman lazım demiyorum ama insan bir tecrübe sahibi olur ve ileriki hayatında neler yapabilecegin konusunda sana yol gösterir. Pek ders çalışmayan biriysen belki işin zorlukları karşısında YKS için çalışmaya ağırlık veren birisi bile olabilirsin veya bu tarz işleri beğenip ilerde bunu bende yapabilirim diyebilirsin. Herşeyi parada bitirmemekde lazım nede olsa çalışınca sadece para kazanmayacaksin tecrübe ve bilgi de kazanacaksın.

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Dostum ben seni aydınlatayım dışarıdan görünüğü gibi değil faceit te mission kasarak ayda 12-13k para kazanabilirsin. Öncelikle son göreve kadar tamamlandığında ortalama 300-350 dolarlık skin alıyorsun yanında 70k da faceit point alıyorsun birde faceit in aylık ladder ları oluyor bu kadar görevi yapabilirsen faceit lvl ine göre silver gold diamond vs. gibi bi ladder dan 10 ile 50k arası faceit point alırsın 7-8 lvl olduğunu varsayarak ortalama 20k aldığını varsayalım böylece 90k faceit pointin olur bu da yaklaşık 70 dolarlık bir skin anlamına gelir eğer hublara girer ve oralardan maç girersen bi ihtimal 15-20k faceit point ya da ona eşdeğer para kazanırsın ben burayı da 30 dolar kabul ediyorum aylık 400 dolar a falan tekabül eder. Şimdi işin asıl zor kısmı var hayatsız gibi en az 20 saat cs oynaman lazım çoğu insan 1 hesabı iki kişi oynuyordu eskiden çünkü eskiden daha iyi getirisi vardı iki kişi bölüşünce bir asgari ücret ediyordu neyse şimdi dışarıdan diyebilirsin ki aa günde 16 maç atarım 8 win alırım headshot görevini de bu maçlar arasında yaparım vs. öyle olmuyor bi gün 15 maç atıyorsun 1 maç kazanıyorsun ertesi gün 8 maç kazanıyorsun kazanamadığın günün görevi açıkta kalıyor yani senin anlayacağın bu iş çok zor ve meşakkatli senin için önerim git dışarıda aylık 13-14k ya bi iş bul çalış hem sosyal çevre edinirsin hem de bu kadar hayatsız olmaz ve gerçek hayatı öğrenirsin.

Top Bottom