Beyler Hangileri En Yakın Minimum 4 Tane Seçmem Lazım Ben Bu Oyuncular Daha Fazla Geliyor Diye Bu Serverleri Seçtim Size Göre En Yakın Serverler Hangileri Bunlardan
faceit para veriyordu dimi ?Uğraşma bunlarla dostum.
TSL'e üye ol, aylık 50 TL'ye Türk serverlarında sadece Türkler ile oynarsın ve 5-20 ping alırsın bölgene göre. Ayrıca Discord girmek de zorunlu olduğu için iletişim problemi de yaşamazsın.
https://www.faceit.com/tr/organizers/932f54e0-c57d-4ee3-8864-c5a6c1d4869a/Turkish Stars League
faceit para veriyordu dimi ?
Kanka Türkolarla Oynamak İstemiyorum 2 Dk Sonra Anabacı Yapıp Egolarından Kendilerini bir şey Sanıp Boş Boş Muhabbet ÇeviriyorlarUğraşma bunlarla dostum.
TSL'e üye ol, aylık 50 TL'ye Türk serverlarında sadece Türkler ile oynarsın ve 5-20 ping alırsın bölgene göre. Ayrıca Discord girmek de zorunlu olduğu için iletişim problemi de yaşamazsın.
https://www.faceit.com/tr/organizers/932f54e0-c57d-4ee3-8864-c5a6c1d4869a/Turkish Stars League
En Yakın Serverler Hakkında Bilgi Verirsen Süper Olur AmaKanka Türkolarla Oynamak İstemiyorum 2 Dk Sonra Anabacı Yapıp Egolarından Kendilerini bir şey Sanıp Boş Boş Muhabbet Çeviriyorlar
Burada küfür etmek yasak. Eden zaten admin şikayeti sonrasında hemen banlanıyor, ilgililer yani. Çoğunlukla büyük kişiler var. He gerginlik çıktığı oluyor ama o da her zaman olur. Genellikle düzgün geçiyor maçlar. Chatten de yazan bir kişi bile göremezsin çünkü ban sebebi.Kanka Türkolarla Oynamak İstemiyorum 2 Dk Sonra Anabacı Yapıp Egolarından Kendilerini bir şey Sanıp Boş Boş Muhabbet Çeviriyorlar
kanka o zaman inan yapamam sinirlenince kendimi tutamıyorum değişik değişik oynarsa sinirleniyorum birileri zaten bu kadar şey etsem unlost server girerim oynarım ama sevmiyorum vallaBurada küfür etmek yasak. Eden zaten admin şikayeti sonrasında hemen banlanıyor, ilgililer yani. Çoğunlukla büyük kişiler var. He gerginlik çıktığı oluyor ama o da her zaman olur. Genellikle düzgün geçiyor maçlar. Chatten de yazan bir kişi bile göremezsin çünkü ban sebebi.
Level düşükse normal serverlarda daha çok zorlanırsın ama sen bilirsin yine de.kanka o zaman inan yapamam sinirlenince kendimi tutamıyorum değişik değişik oynarsa sinirleniyorum birileri zaten bu kadar şey etsem unlost server girerim oynarım ama sevmiyorum valla
bugün dönen mevzu adam jungle da infosu geldi adam jungle nere dedi olaylar olaylar artık trollune premier giriyorum 3 maçtan 2 si hile geliyor ztnBurada küfür etmek yasak. Eden zaten admin şikayeti sonrasında hemen banlanıyor, ilgililer yani. Çoğunlukla büyük kişiler var. He gerginlik çıktığı oluyor ama o da her zaman olur. Genellikle düzgün geçiyor maçlar. Chatten de yazan bir kişi bile göremezsin çünkü ban sebebi.
TSL'de mi oldu bu?bugün dönen mevzu adam jungle da infosu geldi adam jungle nere dedi olaylar olaylar
cs yi sadece drop için oynuyorum artık zevkvermemeye başladı zar zor 13k yaptık eloyu şimdi çatır çatır düşüyoruzTSL'de mi oldu bu?
Daha beter şeyler oluyor zaten. İyi diyorsam da 15-20 ping için katlanıyorum. Yoksa düz Hub'lardan adam bulsam daha iyi elo kasarım. Elo pick'den 0 map bilgisine kadar çeşitli insan dolu.
hocam buraya katılmak için faceit premium lazımmıUğraşma bunlarla dostum.