Neler Yeni

Yardım Faceit Türkiye'ye En Yakın Serverler Hangisi ?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
Cengiz
1716411207384.png

Beyler Hangileri En Yakın Minimum 4 Tane Seçmem Lazım Ben Bu Oyuncular Daha Fazla Geliyor Diye Bu Serverleri Seçtim Size Göre En Yakın Serverler Hangileri Bunlardan

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,618
İsim
Oğuz

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
Beyler Hangileri En Yakın Minimum 4 Tane Seçmem Lazım Ben Bu Oyuncular Daha Fazla Geliyor Diye Bu Serverleri Seçtim Size Göre En Yakın Serverler Hangileri Bunlardan
Uğraşma bunlarla dostum.
TSL'e üye ol, aylık 50 TL'ye Türk serverlarında sadece Türkler ile oynarsın ve 5-20 ping alırsın bölgene göre. Ayrıca Discord girmek de zorunlu olduğu için iletişim problemi de yaşamazsın.
https://www.faceit.com/tr/organizers/932f54e0-c57d-4ee3-8864-c5a6c1d4869a/Turkish Stars League
faceit para veriyordu dimi ?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
faceit para veriyordu dimi ?
Uğraşma bunlarla dostum.
TSL'e üye ol, aylık 50 TL'ye Türk serverlarında sadece Türkler ile oynarsın ve 5-20 ping alırsın bölgene göre. Ayrıca Discord girmek de zorunlu olduğu için iletişim problemi de yaşamazsın.
https://www.faceit.com/tr/organizers/932f54e0-c57d-4ee3-8864-c5a6c1d4869a/Turkish Stars League
Kanka Türkolarla Oynamak İstemiyorum 2 Dk Sonra Anabacı Yapıp Egolarından Kendilerini bir şey Sanıp Boş Boş Muhabbet Çeviriyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka Türkolarla Oynamak İstemiyorum 2 Dk Sonra Anabacı Yapıp Egolarından Kendilerini bir şey Sanıp Boş Boş Muhabbet Çeviriyorlar
En Yakın Serverler Hakkında Bilgi Verirsen Süper Olur Ama

Gif Man

80+ Gold
Rusya > Hollanda Diye Biliyorum .

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,618
İsim
Oğuz
Burada küfür etmek yasak. Eden zaten admin şikayeti sonrasında hemen banlanıyor, ilgililer yani. Çoğunlukla büyük kişiler var. He gerginlik çıktığı oluyor ama o da her zaman olur. Genellikle düzgün geçiyor maçlar. Chatten de yazan bir kişi bile göremezsin çünkü ban sebebi.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burada küfür etmek yasak. Eden zaten admin şikayeti sonrasında hemen banlanıyor, ilgililer yani. Çoğunlukla büyük kişiler var. He gerginlik çıktığı oluyor ama o da her zaman olur. Genellikle düzgün geçiyor maçlar. Chatten de yazan bir kişi bile göremezsin çünkü ban sebebi.
kanka o zaman inan yapamam sinirlenince kendimi tutamıyorum değişik değişik oynarsa sinirleniyorum birileri zaten bu kadar şey etsem unlost server girerim oynarım ama sevmiyorum valla

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,618
İsim
Oğuz
kanka o zaman inan yapamam sinirlenince kendimi tutamıyorum değişik değişik oynarsa sinirleniyorum birileri zaten bu kadar şey etsem unlost server girerim oynarım ama sevmiyorum valla
Level düşükse normal serverlarda daha çok zorlanırsın ama sen bilirsin yine de.
1-Almanya
2-Hollanda
3-Fransa
4-İngiltere

Hanaz

80+ Gold
bugün dönen mevzu adam jungle da infosu geldi adam jungle nere dedi olaylar olaylar artık trollune premier giriyorum 3 maçtan 2 si hile geliyor ztn

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,618
İsim
Oğuz
bugün dönen mevzu adam jungle da infosu geldi adam jungle nere dedi olaylar olaylar
TSL'de mi oldu bu?
Daha beter şeyler oluyor zaten. İyi diyorsam da 15-20 ping için katlanıyorum. Yoksa düz Hub'lardan adam bulsam daha iyi elo kasarım. Elo pick'den 0 map bilgisine kadar çeşitli insan dolu.

Hanaz

80+ Gold
TSL'de mi oldu bu?
Daha beter şeyler oluyor zaten. İyi diyorsam da 15-20 ping için katlanıyorum. Yoksa düz Hub'lardan adam bulsam daha iyi elo kasarım. Elo pick'den 0 map bilgisine kadar çeşitli insan dolu.
cs yi sadece drop için oynuyorum artık zevkvermemeye başladı zar zor 13k yaptık eloyu şimdi çatır çatır düşüyoruz

IdrisLol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hacı İdris Karahan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,458