Neler Yeni

Fan ve İşlemcinin Arasında Başka Bir Sıkıntı Mı Var

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Selim Kozan
Dostlar başlık biraz yanlış galiba ama Rdr2 oynarken işlemcinin fanı anlık durup devam ediyo hiç durmamış gibi hani 1ms falan duruyo o durunca oyunda anlık takılıyo sebebini bilen varmı. sıcaklık ile ilgili değil, darboğaza giriyo onuda biliyorum ama neden fan milisaniyelik duruyo

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Eymenarthur
Dostlar başlık biraz yanlış galiba ama Rdr2 oynarken işlemcinin fanı anlık durup devam ediyo hiç durmamış gibi hani 1ms falan duruyo o durunca oyunda anlık takılıyo sebebini bilen varmı. sıcaklık ile ilgili değil, darboğaza giriyo onuda biliyorum ama neden fan milisaniyelik duruyo
fanın kablosunu cıkar tak yapmayı denedinmi sistemin tam ozellikleri nedir acaba

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Selim Kozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fanın kablosunu cıkar tak yapmayı denedinmi sistemin tam ozellikleri nedir acaba
Çıkart tak yapmadım. Rdr 2 yi bitirmiştim önceden hiç bi sıkıntı olmadan oynamıştım bu sefer girdiğimde 1-2 fpsten başlıyo sonra düzeliyo

R5 2600
A770

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Eymenarthur
Çıkart tak yapmadım. Rdr 2 yi bitirmiştim önceden hiç bi sıkıntı olmadan oynamıştım bu sefer girdiğimde 1-2 fpsten başlıyo sonra düzeliyo

R5 2600
A770
fanın kablosunu bir çıkart tak yaparmısın ilginç bir durum normalde fanın dediginiz gibi bir durdugunda oyle bir fps dususu olacagını sanmam

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow

R5 2600
A770
Benim ekran kartında oluyo böyle nefeslenir gibi oyun oynuyorum mesela fanlar biraz hızlı çalışıyor ondan sonra bi saniyelik yavaşlıyor nefes alıyormuş gibi sonra devam ediyor hızlı dönmeye .

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Selim Kozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim ekran kartında oluyo böyle nefeslenir gibi oyun oynuyorum mesela fanlar biraz hızlı çalışıyor ondan sonra bi saniyelik yavaşlıyor nefes alıyormuş gibi sonra devam ediyor hızlı dönmeye .
Bende o işlemcide oluyo ve oyunda da FPS düşüyo

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow