Neler Yeni

Fanboyluk iyi bir şey değildir

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Bir arkadaşım 9100fli sistem toplayacaktı ve ona yapmamasını söyledim bana şöyle bir video attı (yaptığı büyük araştırması da ytye intel vs amd yazıp çıkan ilk videoyu izlemek)

Hani inteli çok seviyor ürünlerini almak istiyor falan olabilirsin de videoda çok fazla yanlış bilgilendirme var neymiş intel daha gerçekçi görüntü sunuyormuş biri çıkıp şuna desin ki bunlar işlemci sonra kanalda gezinirken şuna da denk geldim donanım arşivini stok eritmekle suçladığı bir video (muhteşem zekası userbenchmark kullanmasından belli oluyor) ben bu adamın dediklerine aşırı tilt oldum olay amd tercih edilmesi veya intel tercih edilmesi değil insanların araştırma olarak nitelendirebileceği en küçük yt aramasında karşına çıkıyor ve izleyip inanıyorsun düşünsenize bu denli yanlış bilgilendirme içeriyor neyse ben yazdıkça tilt oluyorum

Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse ben gidip "ryzen 5 1200 alayım"

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
En Aşağıdakini izledim. Çok ama çok yanlış bilgi var. Abdullah Hacıgül ilk olarak B450M DRAGON Fiyatını söylüyor sonra ise B450M S2H Fiyatını söylüyor. Farketmemiş galiba.
Bir arkadaşım 9100fli sistem toplayacaktı ve ona yapmamasını söyledim bana şöyle bir video attı (yaptığı büyük araştırması da ytye Intel vs AMD yazıp çıkan ilk videoyu izlemek)

Hani inteli çok seviyor ürünlerini almak istiyor falan olabilirsin de videoda çok fazla yanlış bilgilendirme var neymiş Intel daha gerçekçi görüntü sunuyormuş biri çıkıp şuna desin ki bunlar işlemci sonra kanalda gezinirken şuna da denk geldim donanım arşivini stok eritmekle suçladığı bir video (muhteşem zekası userbenchmark kullanmasından belli oluyor) ben bu adamın dediklerine aşırı tilt oldum olay AMD tercih edilmesi veya Intel tercih edilmesi değil insanların araştırma olarak nitelendirebileceği en küçük yt aramasında karşına çıkıyor ve izleyip inanıyorsun düşünsenize bu denli yanlış bilgilendirme içeriyor neyse ben yazdıkça tilt oluyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Muhammed
Instagram
sadolationn
Bu tarz kişiler çok var. benim tercihim AMD dir.

Bu arada, İntel daha gerçekci deneyim sunuyor vs bilgiler yalan.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Aga ne AMD ne İntel hangisi daha iyiyse o. Şu an AMD kaptı bayrağı gidiyor, o yüzden AMD. Ama ikisinin de fan boyluğunu yapmayalım ya, forum da bir sür var bu kişilerden bazen kavga ediyorlar çıldırıyorum.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı 65 dereceye geldiğinde bilgisayarın canı yanıyormuş i3 9100f kullanan adam custom sıvı soğutma kullanıyor heralde.

Aga ne AMD ne İntel hangisi daha iyiyse o. Şu an AMD kaptı bayrağı gidiyor, o yüzden AMD. Ama ikisinin de fan boyluğunu yapmayalım ya, forum da bir sür var bu kişilerden bazen kavga ediyorlar çıldırıyorum.
Ben videodaki yanlış bilgilendirmelerden bahsediyorum eğer videoları tamamen izlemeyi başarabilirsen anlarsın.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bir arkadaşım 9100fli sistem toplayacaktı ve ona yapmamasını söyledim bana şöyle bir video attı (yaptığı büyük araştırması da ytye Intel vs AMD yazıp çıkan ilk videoyu izlemek)
Hani inteli çok seviyor ürünlerini almak istiyor falan olabilirsin de videoda çok fazla yanlış bilgilendirme var neymiş Intel daha gerçekçi görüntü sunuyormuş biri çıkıp şuna desin ki bunlar işlemci sonra kanalda gezinirken şuna da denk geldim donanım arşivini stok eritmekle suçladığı bir video (muhteşem zekası userbenchmark kullanmasından belli oluyor) ben bu adamın dediklerine aşırı tilt oldum olay AMD tercih edilmesi veya Intel tercih edilmesi değil insanların araştırma olarak nitelendirebileceği en küçük yt aramasında karşına çıkıyor ve izleyip inanıyorsun düşünsenize bu denli yanlış bilgilendirme içeriyor neyse ben yazdıkça tilt oluyorum
Gece 02:00'de bu paylaşımı yaparak, içecek içip sakin sakin müzik dinleyen beni tilt ettin.
Seni kınıyor ve raporluyorum ...

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
AMD 10. Nesil 3000 Serisinden daha iyi ama 4000 Serisi onu ezer. Onu düşünemeyenler var işte. Hangisi iyiyse F/P ise onun tarafını tutarız.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AMD 10. Nesil 3000 Serisinden daha iyi ama 4000 Serisi onu ezer. Onu düşünemeyenler var işte. Hangisi iyiyse F/P ise onun tarafını tutarız.
Bu amd vs intel konusu değil şuradaki yanlış bilgilendirme ve fanboy olmamak gerektiği.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

isimsizüye

80+ Gold
@mszeyrek bundan 1 2 sene oluyo İ7 3770 İşlemcim vardı ısınıyordu baya hava soğutucu aldım terman macul değiştirdim 85 dereceyi geçmiyordu en sonunda sinirlen anakartı kırdım ram le işlemciyi elden çıkardım 500 verdim ilk b450 anakart aldım sonra ram işlemciyi ssd aldım amd çok serin çalışıyor 3.85ghz aldım 60 50 54 geçmiyor amd alacağım hep render twitch yayında olsun fazla yetiyor bana

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
2. arkadaşı izledim. İzlemez olsaydım. Çoğu yeri yanlış. Bi kere Abdullah abi Ryzen 5 1600 AF kullandı o işlemci çıkalı 1 yıl bile olmadı (AF versiyonu 1 yıl olmadı yani). Neymiş stok eritmeymiş. Ulan 1 yıllık işlemcinin neyini eritsin adam. Daha çok şey varda yazmaya vaktimi harcayamam böyle yalan yanlış adamların videolarına.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,946
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom