Neler Yeni

Yardım Fan'dan gelen aşırı miktarda ses.

cagobey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Çağan
Steam
cagobey
Herkese iyi forumlar öncellikle dün yaklaşık 2 aydır temizliğini yapmadığım PC'mi temizleme kararı alıp işe koyuldum soğuk bir fön makinası ile sıradan temizleme işlemini yaptım kompresör olmadan yapılanlar kısıtlı olduğu için fan üstünde biraz toz kalsada eskisinden daha temizdi neyse setupu geri kurdum bi açtım az önce söktüğümdeki fan sesiyle alakası yoktu aşırı derece bağırıyordu acaba sök çıkar yaptım fan devir ayarlarınımı geri ayarlayamadı dedim ve devir ayarlarını kontrol ettim hiç bir problem görünmüyordu ses işlemcinin fan'ından geliyör öbürleri normal bu sesi 3 5 kere daha duymuştum ama 15 dakika sonra gidiyodu bu yarım saat kadar uğraştırmıştı gene söküp gene temizledim taktım düzelmiş gibi oldu ama aynı ses bi anda geri geldi sanki bi araç kesiciye girmiş gibi bir ses çıkarıyor şuan bu şekilde kullanıyorum çözümü nedir?

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
zırrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bir ses mi? 2 gün önce aldığım fanlarda bende de aynı sıkıntı var. İlk 2 gün yoktu söküp taktım başladı. Anlamıyorum ki sebebini.

cagobey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Çağan
Steam
cagobey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zırrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bir ses mi? 2 gün önce aldığım fanlarda bende de aynı sıkıntı var. İlk 2 gün yoktu söküp taktım başladı. Anlamıyorum ki sebebini.
Sesi tam olarak tarif edemiyorum çünkü her kapa aç yaptığımda farklı bi ses veriyor yani sanki can çekişiyor ama ses dışında bi problemde çıkamıyorki sebebini anlıyım ısı dereceleri hala aynı devirlerde aynı az önce deviri yükseltip azaltmayı denedim ama nafile makine yağı gibi bir şey okudum onu deniyeceğim.

Top Bottom