Fanın bloğunda var gibi gözüküyorda bilemedimhocam fandan daha büyük bir sorununuz var, termal macununuz yok mu?
ben göremedimYanlardan mandalları geçireceksiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fanın bloğunda var gibi gözüküyorsa bilemedim
Termal macun sıkıcam zaten de fanı takamıyorum takabilsem tekrar çıkarıp sıkıcamhocam fandan daha büyük bir sorununuz var, termal macununuz yok mu?
Mandalın birine takınca diğerine girmiyor kralYanlardan mandalları geçireceksiniz
Fanın bloğunda var gibi gözüküyorda bilemedim
biraz zorlaman gerekebilirTermal macun sıkıcam zaten de fanı takamıyorum takabilsem tekrar çıkarıp sıkıcam
Mandalın birine takınca diğerine girmiyor kral
İşlemciye zarar veririm diye korkuyom usta yoksa bastırcam biraz daha da iştebiraz zorlaman gerekebilir
o mandalları sıkıştırmak için olan bir kol gibi bir şey olması lazım onu tersine çevirip öyle tak sonra kolu tekrar aynı yöne çevirTermal macun sıkıcam zaten de fanı takamıyorum takabilsem tekrar çıkarıp sıkıcam
Mandalın birine takınca diğerine girmiyor kral
Vermezsin korkmaİşlemciye zarar veririm diye korkuyom usta yoksa bastırcam biraz daha da işte
Eyw usta da yok olmuyor vallaha kaldık böyleo mandalları sıkıştırmak için olan bir kol gibi bir şey olması lazım onu tersine çevirip öyle tak sonra kolu tekrar aynı yöne çevir
V
Vermezsin korkma