b550 gaming carbon wi-fiAnakarıtn ne?
bir tane kablo boşta gözüküyor nereyw gidecegini bilmiyorumGüç kaynağından elektirik alamamasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Kabloları iyice kontrol edin, tak çıkar yapın
fanla kasanın ne oldugunu bilmiyorumAnakarıtn ne, Fanlar ne?
RGB/ARGB kablosunu ve fan kablosunu bağladın mı?b550 gaming carbon wi-fi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir tane kablo boşta gözüküyor nereyw gidecegini bilmiyorum
fanla kasanın ne oldugunu bilmiyorum
ben o kadar bilmiyorum ki bunu sinerjinin yapması lazım değil miydiRGB/ARGB kablosunu ve fan kablosunu bağladın mı?
Fanı SYS_FAN girişlerinden birine ve ARGB/RGB kablosunu JRAİNBOW veya JRGB girişlerinden birine takman gerekiyordu.
Bilmiyorum demek ki yapmamışlar. Kasanın kendi fanları dönüyor mu?ben o kadar bilmiyorum ki bunu sinerjinin yapması lazım değil miydi
sys fan girislerinin hepsi bos galibaRGB/ARGB kablosunu ve fan kablosunu bağladın mı?
Fanı SYS_FAN girişlerinden birine ve ARGB/RGB kablosunu JRAİNBOW veya JRGB girişlerinden birine takman gerekiyordu.
kasanin kendi fanları değilde sıvı soğutmanın fanları dönüyorBilmiyorum demek ki yapmamışlar. Kasanın kendi fanları dönüyor mu?
Youtube'a Kasa fan bağlantıları nasıl yapılır diye arat, zaten kolay olduğunu göreceksinben o kadar bilmiyorum ki bunu sinerjinin yapması lazım değil miydi
O zaman o fanları oraya bağlaman lazım. Taktırdığın fanların çoklayıcısı var mı? Yoksa hepsi tek tek mi?sys fan girislerinin hepsi bos galiba
ama kablolar çok karışık ve fan kabloları bir yere bağlıYoutube'a Kasa fan bağlantıları nasıl yapılır diye arat, zaten kolay olduğunu göreceksin
çoklayıcı ne oluyorO zaman o fanları oraya bağlaman lazım. Taktırdığın fanların çoklayıcısı var mı? Yoksa hepsi tek tek mi?
Seni burdan yönlendirmek zor olucak, istersen bir bilgisayarcıya götür 2 dk ya halletsin işini 20 30₺ bir şey alır belki hiç almazama kablolar çok karışık ve fan kabloları bir yere bağlı
çoklayıcı ne oluyor