Neler Yeni

Fanlar dönüyor ekrana görüntü gelmiyor

Yasinvr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yasin var
Sevgili dostlar gigabayt g41m combo anakartimda fanlar dönüyor ekrana görüntü gelmiyor PSU sağlam test edildi ram kar sağlam test edildi bios pili çıkarıldı not olarak anakart cipseti ısınıyor işlemci ısınmıyor çalıştıkça sorun neyden kaynaklanabilir teşekkürler

komiks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Uğur Altıntaş
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım-elektronik
Sevgili dostlar gigabayt g41m combo anakartimda fanlar dönüyor ekrana görüntü gelmiyor PSU sağlam test edildi RAM kar sağlam test edildi bios pili çıkarıldı not olarak anakart cipseti ısınıyor işlemci ısınmıyor çalıştıkça sorun neyden kaynaklanabilir teşekkürler
anladığım kadarıyla onboard ekran kartı kullanıyorsunuz, eğer öyle ise ekran kartı çipseti ile ilgili bir sorun olabilir. harici bir ekran kartını varsa onunla deneyin harici ekran kartında bu sorun varsa başka ekran kartı ile deneyin lütfen...

Yasinvr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yasin var
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladığım kadarıyla onboard ekran kartı kullanıyorsunuz, eğer öyle ise ekran kartı çipseti ile ilgili bir sorun olabilir. harici bir ekran kartını varsa onunla deneyin harici ekran kartında bu sorun varsa başka ekran kartı ile deneyin lütfen...
Harici onbord hepsi denendi ise yaramadı

komiks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Uğur Altıntaş
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım-elektronik

Yasinvr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yasin var
muhtemelen anakartınızda sorun olabilir diğer bileşenleri test ettim demiştiniz farklı anakart denedinizmi?
Büyük ihtimal ile ana karttır bende öyle düşünüyorum evde tamir olasılığı var mı malum dışarının durumu ortada

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
bende eski anakart olarak elimde gıgabyte ga ep45 ds3l var bütün bileşenleri takıp güç verdiğim zaman cpu gpu ram ışıkları yanıyor fakat pc açılmıyordu akrabam eskiden pc tamircisiydi ona sordum anakartda bir sıkıntı çıkmıştır dedi sizin sorununuza benzettim bence sizin anakartınızda bir problem vardır

Son düzenleme:

FierroN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berat Kamber
Sevgili dostlar gigabayt g41m combo anakartimda fanlar dönüyor ekrana görüntü gelmiyor PSU sağlam test edildi RAM kar sağlam test edildi bios pili çıkarıldı not olarak anakart cipseti ısınıyor işlemci ısınmıyor çalıştıkça sorun neyden kaynaklanabilir teşekkürler
Knk Benimde Öyle Oldu 1.5 ay önce her şey düzgün çalışio fakat anakart devreye girmiodu anakart yanmışdı büyük ihtimal seninkide yandı

Yasinvr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yasin var
bende eski anakart olarak elimde gıgabyte ga ep45 ds3l var bütün bileşenleri takıp güç verdiğim zaman cpu gpu RAM ışıkları yanıyor fakat pc açılmıyordu akrabam eskiden pc tamircisiydi ona sordum anakartda bir sıkıntı çıkmıştır dedi sizin sorununuza benzettim bence sizin anakartınızda bir problem vardır
Bende öyle düşünüyorum sagolun 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende eski anakart olarak elimde gıgabyte ga ep45 ds3l var bütün bileşenleri takıp güç verdiğim zaman cpu gpu RAM ışıkları yanıyor fakat pc açılmıyordu akrabam eskiden pc tamircisiydi ona sordum anakartda bir sıkıntı çıkmıştır dedi sizin sorununuza benzettim bence sizin anakartınızda bir problem vardır
Benim tahminim öyle de yapacak bir şey arıyorum belki evde tamir edilir diye

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
Bende öyle düşünüyorum sagolun 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim tahminim öyle de yapacak bir şey arıyorum belki evde tamir edilir diye
evde tamir edebileceğinizi pek sanmıyorum yetkili servise götürmenizi tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,621
Üyeler
159,364
Son üye
Tahauyar06
Top Bottom