Neler Yeni

Fanlar dönüyor pc açılmıyor

Cannnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
can islamoglu
Bilgisayarı hep kısa devre yaparak calıştırıyorum aniden kapandı ve açılmamaya başladı.Fanlar dönüyor anakartın ışığı da yanmıyor
Not: PC her açıldığın ekranı donup kalıyordu ara sıra ekran donmuyordu sadece ozaman kullana biliyordum bunu belki sorunu bulmakta yardımcı olur diye yazıyorum.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Güç kaynağıyla ilgili bir problem sanırım, emin değilim.

Cannnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
can islamoglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güç kaynağıyla ilgili bir problem sanırım, emin değilim.
Psu 300w benim sistem de gt 1030 i5 4460 var zorlamaz diye dusunuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarı hep kısa devre yaparak calıştırıyorum aniden kapandı ve açılmamaya başladı.Fanlar dönüyor anakartın ışığı da yanmıyor
Not: PC her açıldığın ekranı donup kalıyordu ara sıra ekran donmuyordu sadece ozaman kullana biliyordum bunu belki sorunu bulmakta yardımcı olur diye yazıyorum.
Up

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
PSU 300w benim sistem de gt 1030 i5 4460 var zorlamaz diye dusunuyorum

Up
O sisteme 300w yeteceğine emin misin ? Ara sıra ekran donduğu zaman benim eski bilgisayarımda güç kaynağı problemliydi

Ve sorununu çözebileceğimizi sanmıyorum bilgisayarcıya götürmen en sağlıklısı olur gibi

Cannnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
can islamoglu
O sisteme 300w yeteceğine emin misin ? Ara sıra ekran donduğu zaman benim eski bilgisayarımda güç kaynağı problemliydi

Ve sorununu çözebileceğimizi sanmıyorum bilgisayarcıya götürmen en sağlıklısı olur gibi
Alla alla ondan mıdır acaba bilgisayarı açıyorum bilgisayar ya açılıyo yada ekran kilitlenip kapanıyo

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Alla alla ondan mıdır acaba bilgisayarı açıyorum bilgisayar ya açılıyo yada ekran kilitlenip kapanıyo
Sana net bir şey söyleyemem maalesef fakat sağlam bir bilgisayarcıya götür vatan felan bakıyorsa oralara götür bana oyun yapmıştı o gün son kere götürmüştüm kasayı bilgisayarcıya bozsam bile kendim düzeltiyorum ekran kartı dedi değiştirdik güç kaynağı dedi bizde sinirlenip yenisini almıştık.Arkadaşın varsa eğer onun güç kaynağıyla felan deneyebilirsin yoksa maalesef götürmelisin.

Cannnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
can islamoglu
Sana net bir şey söyleyemem maalesef fakat sağlam bir bilgisayarcıya götür vatan felan bakıyorsa oralara götür bana oyun yapmıştı o gün son kere götürmüştüm kasayı bilgisayarcıya bozsam bile kendim düzeltiyorum ekran kartı dedi değiştirdik güç kaynağı dedi bizde sinirlenip yenisini almıştık.Arkadaşın varsa eğer onun güç kaynağıyla felan deneyebilirsin yoksa maalesef götürmelisin.
Tesekkurler

Cannnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
can islamoglu
Up

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR