Neler Yeni

fanlar iyi mi veya daha iyi bir fan alabilirmiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ryzen 9 eren x 3d
İlgilendiği Kategoriler
pc kafalı

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,448
İsim
yusuf ecer

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,448
İsim
yusuf ecer
p12 de önerdim ? hava akışı daha iyi ayrıca attığım fanın. burada tek sorun ucuz olması mı?
Her şey cfm değeri değil ki. Ayrıca thermalrighti düşük bütçelerde önersem de tangır tangır ses çıkaran bir fan. İyi bir bütçesi olan insanın alacağı bir fan değil.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,448
İsim
yusuf ecer
sen öner o zaman. p12 de mi ses yapıyor?
Arctic fanlar ses açısından mükemmel. Ama p12 serisi arctic aiolarinda kullanilan model. Kötü bir model değil ama daha çok radyatör fanı yapmalık. Airblazer alınabilir, masterfan, sickleflow alınabilir. Corsair fan alıncaksa da kontrolcüsü çok pahalı. Eğer ekosistem / set yoksa bütçeyi zorluyor baya.

Nghtmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ZAFER TURAN
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diyecek bir şey yok sadece videoyu görün yeter

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ryzen 9 eren x 3d
İlgilendiği Kategoriler
pc kafalı
Arctic fanlar ses açısından mükemmel. Ama p12 serisi arctic aiolarinda kullanilan model. Kötü bir model değil ama daha çok radyatör fanı yapmalık. Airblazer alınabilir, masterfan, sickleflow alınabilir. Corsair fan alıncaksa da kontrolcüsü çok pahalı. Eğer ekosistem / set yoksa bütçeyi zorluyor baya.
ya benim için ses o kadar önemli değil benim pc souk olsun istiyorum ama aşırıdases yapmasın 360mm radyötöre takçam güçlü bişey olsun istiyorum sıvı bozu

Diyecek bir şey yok sadece videoyu görün yeter
video ?

Her şey cfm değeri değil ki. Ayrıca thermalrighti düşük bütçelerde önersem de tangır tangır ses çıkaran bir fan. İyi bir bütçesi olan insanın alacağı bir fan değil.
zaten radyaör fanı arıyorum custom sıvı soğutmalı toplayacağım sistemi bilgisayarın buz gibi olmasını istiyorum

zaten radyaör fanı arıyorum custom sıvı soğutmalı toplayacağım sistemi bilgisayarın buz gibi olmasını istiyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,005,657
Üyeler
159,377
Son üye