efehanaltn
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Hp victus 16 laptopum var performans moduna alınca fanlar 5000-5800rpm arası çalışıyor uzun süreli kullanımda bilgisayarda Bi sorun olur mu
Ağır yük altında değilken sessiz moda çekmeniz daha iyi olabilir.Hp victus 16 laptopum var performans moduna alınca fanlar 5000-5800rpm arası çalışıyor uzun süreli kullanımda bilgisayarda Bi sorun olur mu
Oyunlarda performans moduna alınca bu şekilde yüksek fan devirlerine çıkıyor 3 4 saat boyunca bu hızlarda çalışması sorun yaratır mıAğır yük altında değilken sessiz moda çekmeniz daha iyi olabilir.
Hayır zaten ona göre ayarlanmış ve üretilmiştir ben yanlış anlamışım fanları performans moduna çekiyorsunuz zannettim boştayken düşük güç moduna çekin bilgisayarı.Oyunlarda performans moduna alınca bu şekilde yüksek fan devirlerine çıkıyor 3 4 saat boyunca bu hızlarda çalışması sorun yaratır mı
Anladım teşekkür ederim bende bir problem olacağını zannetmiyorum ama emin olmak istedimHayır zaten ona göre ayarlanmış ve üretilmiştir ben yanlış anlamışım fanları performans moduna çekiyorsunuz zannettim boştayken düşük güç moduna çekin bilgisayarı.
Hızlı ömrü eskir, ama cihazın ısınmasından iyidir.Oyunlarda performans moduna alınca bu şekilde yüksek fan devirlerine çıkıyor 3 4 saat boyunca bu hızlarda çalışması sorun yaratır mı