Boş versiyonunu bulabilirsen warcry.Arkadaşlar bütçemi yazdım,fan yuvaları bol olan bu fiyat bandında boş fansız kasa varsa önerebilir misiniz?
Biraz fazla abartılı değil mi? çokda yer kaplayan bir sistemim yok çünküde.Boş versiyonunu bulabilirsen warcry.
İtelerim fanları başları ağrır gürültüden birazFanları arkadaşına verirsin.
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
hocam çok fan slotu olsun demişsiniz ya o yüzden dedim.Biraz fazla abartılı değil mi? çokda yer kaplayan bir sistemim yok çünküde.
Bilemedim ki gametech hakkında pek bilgim yok onşarda performax gibi iyiler mi?fansız fakat yapısı iyi kasa var mı o fiyata? 275R veya 4000D airflow gibi kasalar alıp yanındaki fanı atıp fan eklemek neyse de bu bütçede gametech redline falan alınır yapısı veya malzemesi fiyatına göre iyi.
modele göre değişir. redline gayet iyi kasa fiyatına göre.Bilemedim ki gametech hakkında pek bilgim yok onşarda performax gibi iyiler mi?
pahallı şuan ve alınmaz. O fiyata galaxy alınır.zalman n5 mf vardı bi ara.Hala satılıyormu bilmiyorum ama sanırım redline ile aynı fiyatlarda idi.Peki n5 mf nasıldır?