Fantech EOS Pro mu Fantech Helios III mü alınır?

Nordik

80+
Reaksiyon skoru
30
Bütçe
2500
Bu iki gamepad arasında kaldım hangisini önerirsiniz veya önerebileceğiniz başka gamepad var mı?

Gamesir supernova bakabilirsiniz

Tetik kilidi ve değişebilir uzunluktaki stickleri kullanmayacaksanız shooter 3 daha mantıklı hocam. Kendi açımdan da shooter 3 o yüzden. Bigbig won gale hall combo da bakabilirsiniz stick yüksekliği değişsin isterseniz

Tetik kilidi ve değişebilir uzunluktaki stickleri kullanmayacaksanız shooter 3 daha mantıklı hocam. Kendi açımdan da shooter 3 o yüzden. Bigbig won gale hall combo da bakabilirsiniz stick yüksekliği değişsin isterseniz
Yani çok fazla kullanmayacağım zaten arada fifa girerim

Ben eos prodan oldukça memnunum özellikle tetik kilidi ve arkasında ki tuşları aktif olarak kullanıyorum ancak arada epeyde bir fiyat farkı var. Siz bu özellikler bana çokta hitap etmiyor derseniz tasarruf edip shooter 3 almanızı öneririm. Bunun dışında eos pro ile ilgili sorun olursa da yardımcı olmaya çalışırım

hocam bu ikisinden seçecek olsaydınız hangisini seçerdiniz wraith'de kampanya var da Shooter III 800, Eos Pro 1500 e gelecek.
Shootor III alabilirsiniz hocam gayet yeterlidir ek indirim olarak ödeme kısmında conlife kodunu kullanıyorum wraithten bir şey alırken sizde kullanır satın alabilirsiniz dahada indirimli olur

Ben eos prodan oldukça memnunum özellikle tetik kilidi ve arkasında ki tuşları aktif olarak kullanıyorum ancak arada epeyde bir fiyat farkı var. Siz bu özellikler bana çokta hitap etmiyor derseniz tasarruf edip shooter 3 almanızı öneririm. Bunun dışında eos pro ile ilgili sorun olursa da yardımcı olmaya çalışırım
hocam arkadaki tuşları ne için kullanıyorsunuz fifada işime yararmı

hocam arkadaki tuşları ne için kullanıyorsunuz fifada işime yararmı
Ben alttaki tuşları RS ve LS için atadım. RS ve LS tuşları için kontrolcüdeki çubukların üzerine tıklamak gerekiyor. Bu da oyun oynarken anlık olarak biraz zor olabiliyor bunun için kullanıyorum.

Hocam BIGBIG WON Gale Hall Combo için 300 tl fazla verilir mi, Shooter 3 ten farkları ne?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben alttaki tuşları RS ve LS için atadım. RS ve LS tuşları için kontrolcüdeki çubukların üzerine tıklamak gerekiyor. Bu da oyun oynarken anlık olarak biraz zor olabiliyor bunun için kullanıyorum.
Ürünün yazılımı var mı, Atamalar nasıl yapılıyor?

Hocam BIGBIG WON Gale Hall Combo için 300 tl fazla verilir mi, Shooter 3 ten farkları ne?
Combo olmayan versiyonu shooter 3ten ucuz ona da bakabilirsiniz. Pc uygulamasından atayabiliuorsunuz gale hallda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,223
Üyeler
175,005
Son üye
fet2
Geri