Yani çok fazla kullanmayacağım zaten arada fifa girerimTetik kilidi ve değişebilir uzunluktaki stickleri kullanmayacaksanız shooter 3 daha mantıklı hocam. Kendi açımdan da shooter 3 o yüzden. Bigbig won gale hall combo da bakabilirsiniz stick yüksekliği değişsin isterseniz
O zaman shooter 3 yeterli olurYani çok fazla kullanmayacağım zaten arada fifa girerim
Shootor III alabilirsiniz hocam gayet yeterlidir ek indirim olarak ödeme kısmında conlife kodunu kullanıyorum wraithten bir şey alırken sizde kullanır satın alabilirsiniz dahada indirimli olurhocam bu ikisinden seçecek olsaydınız hangisini seçerdiniz wraith'de kampanya var da Shooter III 800, Eos Pro 1500 e gelecek.
hocam arkadaki tuşları ne için kullanıyorsunuz fifada işime yararmıBen eos prodan oldukça memnunum özellikle tetik kilidi ve arkasında ki tuşları aktif olarak kullanıyorum ancak arada epeyde bir fiyat farkı var. Siz bu özellikler bana çokta hitap etmiyor derseniz tasarruf edip shooter 3 almanızı öneririm. Bunun dışında eos pro ile ilgili sorun olursa da yardımcı olmaya çalışırım
Ben alttaki tuşları RS ve LS için atadım. RS ve LS tuşları için kontrolcüdeki çubukların üzerine tıklamak gerekiyor. Bu da oyun oynarken anlık olarak biraz zor olabiliyor bunun için kullanıyorum.hocam arkadaki tuşları ne için kullanıyorsunuz fifada işime yararmı
Hocam BIGBIG WON Gale Hall Combo için 300 tl fazla verilir mi, Shooter 3 ten farkları ne?Tetik kilidi ve değişebilir uzunluktaki stickleri kullanmayacaksanız shooter 3 daha mantıklı hocam. Kendi açımdan da shooter 3 o yüzden. Bigbig won gale hall combo da bakabilirsiniz stick yüksekliği değişsin isterseniz
Ürünün yazılımı var mı, Atamalar nasıl yapılıyor?Ben alttaki tuşları RS ve LS için atadım. RS ve LS tuşları için kontrolcüdeki çubukların üzerine tıklamak gerekiyor. Bu da oyun oynarken anlık olarak biraz zor olabiliyor bunun için kullanıyorum.
Combo olmayan versiyonu shooter 3ten ucuz ona da bakabilirsiniz. Pc uygulamasından atayabiliuorsunuz gale halldaHocam BIGBIG WON Gale Hall Combo için 300 tl fazla verilir mi, Shooter 3 ten farkları ne?