Neler Yeni

Far Cry 5 mi alayım Kingdom Come Deliverance mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
Bu iki oyunda istek listemdeydi.Simdi ikisinden birini alacagim.Hangi oyunu tercih edeyim sizce?Ne far cry serisini daha önce oynadım nede çok fazla rpg oynamışlığım var

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Eğer yanında biri varsa far cry 5 co op çok eğlenceli oluyor aceleniz yoksa birini alın 2 saat deneyin iade edin diğerini deneyin hangisi daha çok sararsa onu alırsınız ben far cry 5i çok beğenmiştim co op biraz sancılı ama oyun gerçekten keyifli.

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Far Cry 5 serinin güzel oyunlarından biridir. Özellikle siz hiçbir Far Cry oyunu oynamamışsınız size çok daha güzel gelir. FPS, aksiyon, açık dünya türlerini seviyorsanız Far Cry 5 öneririm. Kingdom come deliverance ise rol yapma aksiyon açık dünya türünde ve baya gerçekçi bir yapısı var oyunun. Hem hayatta kalma hem aksiyonu gerçekçi yapılmış ama zor bir oyun olduğunu söylüyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer yanında biri varsa far cry 5 co op çok eğlenceli oluyor aceleniz yoksa birini alın 2 saat deneyin iade edin diğerini deneyin hangisi daha çok sararsa onu alırsınız ben far cry 5i çok beğenmiştim co op biraz sancılı ama oyun gerçekten keyifli.
Far Cry 5 serinin güzel oyunlarından biridir. Özellikle siz hiçbir Far Cry oyunu oynamamışsınız size çok daha güzel gelir. FPS, aksiyon, açık dünya türlerini seviyorsanız Far Cry 5 öneririm. Kingdom come deliverance ise rol yapma aksiyon açık dünya türünde ve baya gerçekçi bir yapısı var oyunun. Hem hayatta kalma hem aksiyonu gerçekçi yapılmış ama zor bir oyun olduğunu söylüyorlar.
Vaktinizi ayırıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.Dün Far Cry 5 aldim,hikayeyide coop'uda deneyeceğim inşallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,462
Üyeler
163,500
Son üye
cihatderler
Top Bottom