Neler Yeni

Far Cry 5'e Nereden Türkçe Yama Bulabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
ahmet ersen
far cry 5 aldım türkçe yama yapmak istiyorum googleden buldugum yamalarda hep trojen virüsü gösteriyor virüssüz yama bulabilirmiyim

Aware

80+ Silver
far cry 5 aldım türkçe yama yapmak istiyorum googleden buldugum yamalarda hep trojen virüsü gösteriyor virüssüz yama bulabilirmiyim
YouTube'da videolar vardır. Onları dene verdikleri linkleri taratmayı unutma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
ahmet ersen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virustotal testi tertemiz, Windows Defender'ın raporunu atar mısın?
Ekran Alıntısı.PNG

bu şekilde mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran Alıntısı2.PNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökdeniz
Hikayesi çok saran bi oyun değildi aslında, YouTube dan videolarını izleyip geçilecek tarzda bişeydi ama almışsın yinede bol eğlenceli vakit geçirmen dileğiyle :)

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
İbrahim
far cry oyunlarının hepsine rockerdemden yama kuruyorum
virüs vb bişey henüz bulaşmadı deneyebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
ahmet ersen
Hikayesi çok saran bi oyun değildi aslında, YouTube dan videolarını izleyip geçilecek tarzda bişeydi ama almışsın yinede bol eğlenceli vakit geçirmen dileğiyle :)
Önerebileceğin bi oyun var mı daha 2 saat oynamadım iade edebiliyorum. Witcher 3 ve watch dogs 2 yi bitirmiştim beğendim. Far cry ın Türkçe yamasını bulamadıgımdan henüz oynamamıştım ama şimdi yamayı indirip kurdum biraz bakıyım beğenmezsem iade edebilirim

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
İbrahim
Önerebileceğin bi oyun var mı daha 2 saat oynamadım iade edebiliyorum. Witcher 3 ve watch dogs 2 yi bitirmiştim beğendim. Far cry ın Türkçe yamasını bulamadıgımdan henüz oynamamıştım ama şimdi yamayı indirip kurdum biraz bakıyım beğenmezsem iade edebilirim
hikaye olarak yok denebilecek bi oyun
klasik far cry oyunları gibi kule açıp karakol ele geçiyorsun
daha önce hiç far cry oynamadıysan sarabilir ama 3 4 ve 5 neredeyse aynı oyunlar denebilir

Top Bottom