Neler Yeni

Far Cry 6 Oynanır mı?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,778
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Arkadaşlar selam. Daha bugüne kadar oyunu oynamak için can atıyordum. Ancak Enis Kirazoğlu'nun videosunu izleyince bütün hevesim kaçtı. Neden aynı oyunu 6. kere oynayayım dedim. Hatta ön siparişi iptal ettim. Şu anlık ilk 10 saatinden zevk alıp sonraki saatlerde ise bitse de kurtulsak dedirten klasik bir Far Cry oyunuymuş gibi geldi bana.
Sizin düşünceleriniz neler? Oynanır mı?

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Böyle kişisel düşünceler pek önemli değil. Zaten farcry serisini oynayan takip eden bir kişiyseniz oyunların birbirine benzediği ve arazi , araçlar , silahlar ve hikaye farklılığı dışında oyunların neredeyse aynı olduğunu biliyorsunuz dur. Farcry 6 farklı bir hikayesi olduğu için gayet oynanabilecek bir oyun diyebiliriz. Şahsen farcry 4 ve Farcry 5 beni sıktığı için oyunları bitirmedim. Ancak Farcry 6 için bir şans vermek istiyorum. Kısacası kendin oynayıp karar vermen daha doğru olacaktır.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar selam. Daha bugüne kadar oyunu oynamak için can atıyordum. Ancak Enis Kirazoğlu'nun videosunu izleyince bütün hevesim kaçtı. Neden aynı oyunu 6. kere oynayayım dedim. Hatta ön siparişi iptal ettim. Şu anlık ilk 10 saatinden zevk alıp sonraki saatlerde ise bitse de kurtulsak dedirten klasik bir Far Cry oyunuymuş gibi geldi bana.

Önceki Oyunun Farklı Harita'da Geçen Versiyonu Eski Oyunları Sevdiysen Bunu'da Seversin Ama Ben Aynı Şeyleri Yapmaktan Veya Görmekten Sıkıldım Dersen FC6 Sana Farklı Birşeyler Sunmayacak Onu Söylemeliyim.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Güzel oyun ve bugün hayırlısı eve geldimde oynarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Far cry 5 ten sıkıldım ama 3 ve 4 beni sıkmamıştı çünkü far cry 5 in haritasını pek beğenmedim 6 haritası 4 e benzettiğim için hoşuma gidebilir.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,778
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle kişisel düşünceler pek önemli değil. Zaten farcry serisini oynayan takip eden bir kişiyseniz oyunların birbirine benzediği ve arazi , araçlar , silahlar ve hikaye farklılığı dışında oyunların neredeyse aynı olduğunu biliyorsunuz dur. Farcry 6 farklı bir hikayesi olduğu için gayet oynanabilecek bir oyun diyebiliriz. Şahsen farcry 4 ve Farcry 5 beni sıktığı için oyunları bitirmedim. Ancak Farcry 6 için bir şans vermek istiyorum. Kısacası kendin oynayıp karar vermen daha doğru olacaktır.
Hikayeden de bir umudum yok ya. Far Cry 5 de ki gibi bölgeler var. O bölgelerde kötü adamlar var ve en sonda da büyük kötü var.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz

Tam olarak doğru düşünüyorsun. Klasik FarCry işte, şimdiye kadar oynadıklarımızın aynısı ama grafikleri daha iyi karakterleri farklı. Bende büyük heveslerle bekledim çok merak ettim ama oynanışına bakınca hiç satın alasım gelmedi bende tekrar RDR2 girdim.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,778
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Tam olarak doğru düşünüyorsun. Klasik FarCry işte, şimdiye kadar oynadıklarımızın aynısı ama grafikleri daha iyi karakterleri farklı. Bende büyük heveslerle bekledim çok merak ettim ama oynanışına bakınca hiç satın alasım gelmedi bende tekrar RDR2 girdim.
Grafikler daha iyi diyorduk ama gösterildiği gibi güzel değil. Far Cry 5 grafikleri gibi. Ana karakter bir tık iyi olabilir ama kötü karakterlerde aynı. Aynı aynı aynı yeter da aynı demekten sıkıldım. Bence de Far Cry 6 oynamak yerine RDR 2'yi tekrar oynamak lazım.

Mr. A.G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Arda Can

Far Cry serisi yıllardır aynı şekilde devam ediyor tek yenilikler araçlar ve silahlar oluyor yeni bir şey arıyorsanız tavsiye etmem açıkçası

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan

Kişisel görüşlere bakmanı tavsiye etmem ancak far cry 6 aynı oyunu 6. kez oynamak oluyor cidden ama yine de sen bilirsin.

Fordon Greeman

80+ Bronze
Oynamadım, görüşüme ne kadar değer verirsin bilmiyorum ama, far cry serisinden zevk alıyorsan bundan da zevk alırsın. Hiçbir far cry hikayesinden öyle aman aman bir şey bekleme zaten hiakaye olarak her zaman klişeydiler. Oynanış olarak ise hep güzel oynanışlar sundular ancak görev dizaynı açısıdan kıttı her zaman. Yine benzer bir yapı var gibi duruyor ancak oyun kendini diğer oyunlarına nazaran daha az ciddiye alıyor gibi geldi. Ki bu bence iyi bir şey. ünkü yaptıkları oyunu ciddiye almamaları gerektiğini bir yerden sonra anlamaları gerekiyordu çünkü öyle kimse gidip de far cry'ı "efsanevi" hikayesi için veya hikaye anlatımı için, ciddi konuları dinlemek için falan ynamıyor. Zevk almak için oynuyor ki ben de o kitledenim. Biraz daha sıradışı şeyler ve eğlence unsuru katmaları güzel bir şey bence. Tıpkı Just Cause'un kendini ciddiye almaması gibi. 270 liraya değer mi dersen, şahsen ben o parayı vermezdim. Gider bi rpg oyun falan alırdım, birkaç indie oyun alırdım falan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,646
Üyeler
159,653
Son üye
Quaaa
Top Bottom