Neler Yeni

Far Cry 6 Oynanır mı?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Grafikler daha iyi diyorduk ama gösterildiği gibi güzel değil. Far Cry 5 grafikleri gibi. Ana karakter bir tık iyi olabilir ama kötü karakterlerde aynı. Aynı aynı aynı yeter da aynı demekten sıkıldım. Bence de Far Cry 6 oynamak yerine RDR 2'yi tekrar oynamak lazım.
Bu saatten sonra beni RockStar'dan başkası heyecanlandıramaz.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,164
İsim
Diyarhan
FC serisi copy paste serisidir. FC 3 ve 4 zamanına göre başarılı gelsede 5 sıkıcıydı 6 nın da hikayesi ve yenilikleri için oynanılır ama pek bir şey değişti mi sanmam.

Sami Järvi

80+ Silver
Uzun süre far cry oynayan birisi varsa (ben) oyunu çok farklı olmadığını gördüm.ve bir süre sonra beni sıktı ekran başında da sıkılırım muhtemelen ama horoz dövüşü bayıldım aynı street fighter gibi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,069
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Uzun süre far cry oynayan birisi varsa (ben) oyunu çok farklı olmadığını gördüm.ve bir süre sonra beni sıktı ekran başında da sıkılırım muhtemelen ama horoz dövüşü bayıldım aynı street fighter gibi
Hadi 1 dövüştür 2 dövüştür sonra?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar selam. Daha bugüne kadar oyunu oynamak için can atıyordum. Ancak Enis Kirazoğlu'nun videosunu izleyince bütün hevesim kaçtı. Neden aynı oyunu 6. kere oynayayım dedim. Hatta ön siparişi iptal ettim. Şu anlık ilk 10 saatinden zevk alıp sonraki saatlerde ise bitse de kurtulsak dedirten klasik bir Far Cry oyunuymuş gibi geldi bana.
Sizin düşünceleriniz neler? Oynanır mı?

Ben bunları yapmaktan ve açık dünyada kaos yapmaktan hoşlanıyorum ve param olursa alırım ama sevmiyorsanız da normal çünkü herkese hitap etmiyor.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Bu oyuna en fazla 100 TL değer. Bence'de iptal et. Oyun ilk saatler güzel gelebilir ama aynı şeyi 100 defa yapınca tat kaçacaktır. Ben şahsi olarak korsan versiyonu bekliyorum. Öneri değildir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,725
Üyeler
161,123
Son üye
ForeV
Top Bottom