Neler Yeni

Fare Temizleme Sorunu

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Selamlar arkadaşlar, faremin üzeri sanki yağlı gibi. Hayatta cips yemek vs yiyerek faremi ellemem. Hatta bilgisayara oturmadan önce iyice elimi yıkarım soğuk suyla ancak faremin böyle olması çok rahatsız ediyor. Islak mendille falan temizlemeye çalıştım ancak pek bir etkisi olmadı. Var mıdır bunun güzel bir çözümü?

Ben ıslak mendille temizliyorum genelde.Biraz daha detaylı silerseniz temizlenir diye düşünüyorum.Buna özel solüsyon var mı bilmiyorum.Kullandıkça zaman geçtikten sonra yağlanma olabiliyor,deriden veya avuç içi terden kaynaklı.Sık sık ıslak mendil tarzı solüsyonla temizlemek gerekli.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Selamlar arkadaşlar, faremin üzeri sanki yağlı gibi. Hayatta cips yemek vs yiyerek faremi ellemem. Hatta bilgisayara oturmadan önce iyice elimi yıkarım soğuk suyla ancak faremin böyle olması çok rahatsız ediyor. Islak mendille falan temizlemeye çalıştım ancak pek bir etkisi olmadı. Var mıdır bunun güzel bir çözümü?
Nemli bir bezle silebilirsin işe yaramiyorsa çok kücük miktarda sabun kullanabilirsin iyi sildiğinden emin ol o kayganlik kolay cikmayabiliyor

Top Bottom