Faremde teknik sorun

Reaksiyon skoru
3
Selam dostlar 1hafta önce rival 650 mouse aldim n11.comdan ve ayarlarini herşeyini tam hallettim ama derinlik sensörü calismiyor peçete ile siliyorum 10saniye calisip geri calismamaya basliyor bağzen mouse donuyor ne yapabilcegimi bilmiyorum internette bi çözümde bulamadim steelseriesin destek hatti fln da yok ki mail fln işlerinde biraz aciz durumdayim son çare bu foruma geldim n11 ile nasil iletisim kurcam onuda bilmiyorum lutfen yardim

Selam dostlar 1hafta önce rival 650 mouse aldim n11.comdan ve ayarlarini herşeyini tam hallettim ama derinlik sensörü calismiyor peçete ile siliyorum 10saniye calisip geri calismamaya basliyor bağzen mouse donuyor ne yapabilcegimi bilmiyorum internette bi çözümde bulamadim steelseriesin destek hatti fln da yok ki mail fln işlerinde biraz aciz durumdayim son çare bu foruma geldim n11 ile nasil iletisim kurcam onuda bilmiyorum lutfen yardim
Kargo geldikten sonra siparişini onayladıysan değişim yapmazlar ama senin adına mağaza sahibi garantiye gönderirse onu bilemem. (yazılımla alakalıysa bilemem ama bozuksa) yapman gereken n11 müşteri temsilcisiyle iletişime geçip bilgi almak onlar zaten seni yönlendirir.

satıcıyı arayın yada n11 den mesaj yazın hocam sorun ürünüm sorunlu garantiye yollayacağım size mi yoksa direkt yetkili servise mi yollayayım diye. Ben sorduğumda bana direkt servise yollayın demişlerdi ama satıcıdan satıcıya değişir.

Geri