Neler Yeni

Öneri Fareye nasıl makrolar eklemeliyim?

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
faremde ileri geri tuşları hariç 4 makro daha var bunlar şimdilik masaüstünü aç tarayıcı aç çift ve 3 lü bas gibi otomatik şeyler var ancak pekte işe yarar değil oyunlar için önerebileceğiniz eklemem gereken makrolar var mı başka ofis için falan da olabilir profil ayarları da var gördüğüm üzere

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Emre
faremde ileri geri tuşları hariç 4 makro daha var bunlar şimdilik masaüstünü aç tarayıcı aç çift ve 3 lü bas gibi otomatik şeyler var ancak pekte işe yarar değil oyunlar için önerebileceğiniz eklemem gereken makrolar var mı başka ofis için falan da olabilir profil ayarları da var gördüğüm üzere
ben ses'i kısma ve sesi açma kullanıyorum ayrıca atıyorum discord kullanıyorsanız veya online oyun oynuyorsanız bas konuş tuşu olarak atayabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Mehmet Ali DENİZ
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Bilgisayar başında en çok meşgul olduğunuz program, oyun vb. uygulamalar ile ilgili kısayol atayın. Bende aynı şekilde dc bas konuş tuşu atamıştım.

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben ses'i kısma ve sesi açma kullanıyorum ayrıca atıyorum discord kullanıyorsanız veya online oyun oynuyorsanız bas konuş tuşu olarak atayabilirsiniz.
Bilgisayar başında en çok meşgul olduğunuz program, oyun vb. uygulamalar ile ilgili kısayol atayın. Bende aynı şekilde dc bas konuş tuşu atamıştım.
bas konuşu nasıl atarım klavyeden yapmaktan daha iyidir gibime geldi şimdi siz diyince

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Mehmet Ali DENİZ
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Dc nin ayarlarına girip bas konuş’u seçip tuş ataması kısmına tıklayıp atmak istediğin tuşu bas

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Emre
bas konuşu nasıl atarım klavyeden yapmaktan daha iyidir gibime geldi şimdi siz diyince
benim kullandığım mouse'da şey yapmıştım ben klavyede kullanmadığım tuşu atamıştım mouse'a ve aynı şekilde'de oyunda bas konuşu o harfi yapmıştım, ancak mouselarda bide şey var atıyorum makro tuşlarını ''mouse click 4'' diye görebiliyor o zaman direkt o tuşu atıyorsun olaya geçip gidiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,346
Üyeler
159,481
Son üye
NOKTAPC
Top Bottom