Neler Yeni

Öneri Farklı marka bu RAM'ler birbirine uyumlu olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf
Bütçe
500
Merhaba arkadaşlar. Sistemimde halihazırda 8 gb kapasiteli şu ram var. Zamanında yeterliydi ancak artık çok yetersiz gelmeye başladı. Boşta bile 3GB yer kullanan bir Windows 10 faktöründen ötürü artık bilgisayarı 16GB rame takviye edeceğim. Aynı rami alır geçerim dedim ancak ram şu anda satılık değil. Mecburen farklı bir marka/model almam gerekiyor İnternette araştırdığım kadarıyla GB, CL ve MHz değeri aynı olan ramler birbirleriyle uyumlu oluyorlarmış. Ben şu rami almayı düşündüm acaba uyumlu olur mu? Uyumlu olmazsa önerebileceğiniz ram var mıdır?

Edit: Aynı marka olması daha sağlıklı oluyormuş sanırım. Bu ramin de değerleri aynı görünüyor. Bu rami de düşünebilirim. Hangisini önerirsiniz?

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Merhaba arkadaşlar. Sistemimde halihazırda 8 gb kapasiteli şu ram var. Zamanında yeterliydi ancak artık çok yetersiz gelmeye başladı. Boşta bile 3GB yer kullanan bir Windows 10 faktöründen ötürü artık bilgisayarı 16GB rame takviye edeceğim. Aynı rami alır geçerim dedim ancak ram şu anda satılık değil. Mecburen farklı bir marka/model almam gerekiyor İnternette araştırdığım kadarıyla GB, CL ve MHz değeri aynı olan ramler birbirleriyle uyumlu oluyorlarmış. Ben şu rami almayı düşündüm acaba uyumlu olur mu? Uyumlu olmazsa önerebileceğiniz ram var mıdır?
cl mhz aynı gibi duruyor sorun yaşamazsın diye düşünüyorum fakat bazı anakartlar ram ayrımı yapıyor sitesinden ram supportdan bakman lazım ona da

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cl mhz aynı gibi duruyor sorun yaşamazsın diye düşünüyorum fakat bazı anakartlar ram ayrımı yapıyor sitesinden ram supportdan bakman lazım ona da
Ona nasıl bakacağım? Anakart Asus A320M-K ama ram support yazdım herhangi bir şey bulamadım.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri