Yardım Farklı marka ram takma

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar
H110m d anakartıma ram eklemesi yapmak istiyorum. Şuanlık kullandığım ram Gskill Aegis 8gb 2133 MHz cl15 ram kullanıyorum
İnternette ekleme yapmak için baktım ve en ucuz longline marka 4 GB 2133 MHz cl15 ram buldum değerlere bakarsak uyumlu gözüküyor ama bir de bilene sormak istedim sorun çıkarmaz ise yarın almayı planlıyorum şimdiden teşekkürler.

hocam olabildiğince aynı marka almaya çalışın performansı daha iyi olur farklı marka sorun çıkarır çıkarmaz orasını bilemiyorum

Çip farkı vardır, olmasa bile revizyon farkı vardır, o da olmasa bile SPD çipinden ve PCB revizyonundan bile sıkıntı olabilir. (gerçi PCB revizyonu farkı olur bu pek emin değilim.)
Ben önermiyorum, ürün koduna bak RAM'inin, internette arat, aynısından almaya çalış.
Aynı ürün kodlusundan alsan bile çip farkı olabiliyor, aynı ürün kodlusunu almak bile garanti değil.
Elindeki RAM'i sat, üstüne biraz para koyup 2x4 GB veya 2x8 GB olarak kit al, kit olarak alırsan tamamen aynı özellik oluyor.
Eğer yapmazsan iki farklı RAM'inin %100 stabil çalışacağının garantisini kimse veremez.

Çip farkı vardır, olmasa bile revizyon farkı vardır, o da olmasa bile SPD çipinden ve PCB revizyonundan bile sıkıntı olabilir.
Ben önermiyorum, ürün koduna bak RAM'inin, internette arat, aynısından almaya çalış.
Aynı ürün kodlusundan alsan bile çip farkı olabiliyor, aynı ürün kodlusunu almak bile garanti değil.
Elindeki RAM'i sat, üstüne biraz para koyup 2x4 GB veya 2x8 GB olarak kit al, kit olarak alırsan tamamen aynı özellik oluyor.
Eğer yapmazsan iki farklı RAM'inin %100 stabil çalışacağının garantisini kimse veremez.
Aga şimdi ben bu adamın açıklamasından sonra basit bir şey yazarsam ayıp olur. Reis zaten açıklamayı yapmış :D

Geri