Neler Yeni

RAM UPGRADE YAPACAĞIM ACİL YARDIM LAZIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Berkay Aydın
peki benim ramler ile mhz i uyumlu olan ancak cl si farklı olanı o zaman tercih edebilir miyim benim için önemli olan ilk olarak benim ramlerle çalışması olmazsa artık yapacak bir şey yok
CL si aynı olması lazım öbür türlü sıkıntı oluyor diye biliyorum eğer aynı CL değeri olanı alırsanız en düşük MHz hangisiyse onda çalışır ama dikkat edin clsi aynı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gökhan Zeyrek
CL si aynı olması lazım öbür türlü sıkıntı oluyor diye biliyorum eğer aynı CL değeri olanı alırsanız en düşük MHz hangisiyse onda çalışır ama dikkat edin clsi aynı olsun
ya zamanında nasıl bir ram aldıysam cl20 almışım hiçbiryerde yok o yüzden zaten böyle seçeneklere başvuruyorum :)

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Alperen Yılmaz
satma konusunda herhangi bir acelem yokta alma konusunda var, teşekkürler bu arada
Biraz uzatıyorum kusura bakmayın tavsiyem diğer ramleri satıp şunun gibi ramler almanız obür türlü aynı rami bulamazsanız sorun çıkar

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gökhan Zeyrek
Biraz uzatıyorum kusura bakmayın tavsiyem diğer ramleri satıp şunun gibi ramler almanız obür türlü aynı rami bulamazsanız sorun çıkar
yok hocam estafurullağ önerilere açığım bende amazondan almayı düşündüğüm ramler tam bu ramler şimdi 3200mhz cl16 mı alsam 3600mhz cl18 mi alsam diye karar aşamasına geçmiştim sizin önerdiğiniz başka güzel ram varsa da onu da atabilirsiniz

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Alperen Yılmaz
yok hocam estafurullağ önerilere açığım bende amazondan almayı düşündüğüm ramler tam bu ramler şimdi 3200mhz cl16 mı alsam 3600mhz cl18 mi alsam diye karar aşamasına geçmiştim sizin önerdiğiniz başka güzel ram varsa da onu da atabilirsiniz
farketmez cl16 alın bulamazsanız 18 alın aşırı fark etmiyor

Top Bottom