Neler Yeni

Farming simülatör 22 açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
Oyunu ney yaptıysam açamadım internette yazılan bütün herşeyi denedim yok oyun yükleniyor yazdıktan hemen sonra direk atıyor pc gereksinimleri de fazlasıyla karşılıyor sorun bilgisayardamı yoksa oyunda mı yardımcı olacak var mı acaba ( oyun attıktan sonra herhangi bir hata vermiyor steamda çalışmayı durduruyor )
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunu ney yaptıysam açamadım internette yazılan bütün herşeyi denedim yok oyun yükleniyor yazdıktan hemen sonra direk atıyor pc gereksinimleri de fazlasıyla karşılıyor sorun bilgisayardamı yoksa oyunda mı yardımcı olacak var mı acaba ( oyun attıktan sonra herhangi bir hata vermiyor steamda çalışmayı durduruyor )
Yardım edecek yok mu???

Son düzenleme:

QuArexSn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mark Musk
steamin üzerinden oyunun dosyalarının eksik olup olmadığını bir kontrol edin eksik varsa kendi onarır. Nasıl yapıcağını bilmiyorsan steamde kütüphaneye gel oyunun üzerine sağ tıkla özelliklere bas yüklü dosyalar de bütünlüğünü doğrulat.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
steamin üzerinden oyunun dosyalarının eksik olup olmadığını bir kontrol edin eksik varsa kendi onarır. Nasıl yapıcağını bilmiyorsan steamde kütüphaneye gel oyunun üzerine sağ tıkla özelliklere bas yüklü dosyalar de bütünlüğünü doğrulat.
Kankam 3 defa yaptım yok yine yA

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
Oyunda bir çökme ani kapanma gibi sorun yaşadın mı ? Yoksa bir gün oyunu açmaya çalıştığında açılmadı mı ?
Direk oyunu aldıktan sonra hiç açılmadı oyun ilk yükleniyor ekranı geliyor ve bir anda kapatıyor kendini

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
Garip özellikle hiç girilmeden bozulması garip. İstiyorsan aldığın günün 15 günü geçmeden çözmeye çalış olmazsa iade et.
İade talebi oluşturdum sorun benim bilgisayarda galiba çok teşekkür ederim:)

Top Bottom