Neler Yeni

Yardım FastPay yapılan işlemim yanlış mı..? Yoksa dolandırıldık mı..?

JackieTR

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. Daha geçen hafta Denizbank aracılığı ile FastPay üzerinden dijital kod alımına 100 TL geri iade deniliyordu. Ben emin olmak için 8 aralıkta arayıp sordum tek seferde almam mı lazım yoksa ayrı ayrı alsam da olur mu diye. Orada bir sınır olduğu için 3 tane 20 TL kodlar dan aldım. 4 tane de 10 TL lık kod aldım. 8 aralıkta konuştuğum FatsPay ekibin den kimse bana ayrı ayrı alabilece mi söyledi bende bu şekilde aldım. Ardından ayın 12 sin de aradım yine aynı şekilde bir sorun olmicağını yeterki uygulama üzerinden aldisanız sorun olmicağını belirtti. Şimdi 17 aralık itibari ile arayıp sordum ne zaman yatar paramız diye. Gün içinde yatar belli saati yok ve ayrı ayrı almanız halinde size 5 TL yatacak dendi. Cidden bu ekibin yanlış bilgilendirilmesi yüzünden mağdur yaşayan ben miyim..? Anlamicak kadar apt** değilim üzerine basa basa sordum ayrı ayrı almam sorun olur mu diye hayır dediler sorun olmaz. Şimdide sorun olur deniliyor. Gerçekten dolandırıldık mı..?

İşlem Fotosu ;

Ekler

• Screenshot_2021-12-17-00-55-50.png
    Screenshot_2021-12-17-00-55-50.png
    168 KB · Hit: 56

equinoxx

80+ Bronze
Müşteri hizmetleri yanlış bilgi aktarabiliyor. Kasıtta olabilir, bilemeyeceğim.

Can...

80+ Platinum
Herkes parasına bakıyor müşteri önemli değil ama yönlendirmede yanlış olabilir bilemiyorum

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkes parasına bakıyor müşteri önemli değil ama yönlendirmede yanlış olabilir bilemiyorum
Hem FastPay den şikayet oluşturdum. Hem de Denizbank arayıp anlattım durumu gün içinde hesabınıza yatacak parayı takip edin dedi. Eğer ki yanlış bilgilendirme verildiyse o kişiler .. Yani kısacası o gün konuşma yaptığım tarihlerini verdim şikayet oluşturdum bakalım sonuç ne çıkacak o değil. Foto da ki ilk 60 lirayı versinler yine 40 lira kalsın sonuçta ilk ödeme 60 lira gözüküyor. :)

Top Bottom