- En İyi Cevap
- 1
bendede aynı kulaklık var bozulmuş ama garantisi yok ben senin garanti'ni alırım yaptıttırırım o yüzden bunun önüne geçmek için fatura isterlerOna göre adama takas olur mu diyecektim de.
bendede aynı kulaklık var bozulmuş ama garantisi yok ben senin garanti'ni alırım yaptıttırırım o yüzden bunun önüne geçmek için fatura isterlerOna göre adama takas olur mu diyecektim de.
Aslında büyük firmalar seri numarasından görüyorlar ürünün garantisi olup olmadığını da işlerine böylesi geliyorbendede aynı kulaklık var bozulmuş ama garantisi yok ben senin garanti'ni alırım yaptıttırırım o yüzden bunun önüne geçmek için fatura isterler
Evet cloud 2 bakıyorum.@Barry Allen 1 sorum var.
Faturada tarih yazmasa adam kulaklığı ne zaman aldığını nereden bilecek? Cloud ll mi bakıyorsun 2. el?
Saçma sapan iş yapma. Fury X al sıfır. Kırmızı diye külot 2 alma.Evet cloud 2 bakıyorum.![]()
Çok seviyorum o kulaklığı.Saçma sapan iş yapma. Fury X al sıfır. Kırmızı diye külot 2 alma.
Yine b** yoluna gidiyorsun ben sana diyeyim. Faturasız hemide 2. el. üstüne sıfır olarak daha iyisi olan bir kulaklık varken gidip Cloud ll alıyon.Çok seviyorum o kulaklığı.
Daha almıyorum la baktım sadece.Yine b** yoluna gidiyorsun ben sana diyeyim. Faturasız hemide 2. el. üstüne sıfır olarak daha iyisi olan bir kulaklık varken gidip Cloud ll alıyon.
o anakartla kullanacaksan olmaz@Furkan Aslan Cloud Alpha'da mı olmaz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha almıyorum la baktım sadece.
Bu anakartla kullansam ne olur peki?o anakartla kullanacaksan olmaz
Elindeki Arctis 3 gibi ses alırsın. Ses kısık gelir, diğer sesler pek iyi gelmez o kulaklığı S2H ile kullanmak yerine git 200tl ye Tronsmart Sono alBu anakartla kullansam ne olur peki?
Fury X'e kaldım o zaman.Elindeki Arctis 3 gibi ses alırsın. Ses kısık gelir, diğer sesler pek iyi gelmez o kulaklığı S2H ile kullanmak yerine git 200tl ye Tronsmart Sono al