Merhaba, fsp psunun faturası yoksa, sadece garanti belgesi varsa ve garantisi devam ediyorsa herhangi bir sorunda garanti kapsamına girer mi? N11den alındı, alınalı 1 yıl oldu ve satıcı faturayı eski sipariş olduğu için veremediğini söylüyor.
1 yıl önceki sipariş eski sipariş olamaz faturaya erişiliyor olması lazım ben 3 yıl önceki faturaya erişiyorum 1 yıl öncekine bir zahmet erişirMerhaba, fsp psunun faturası yoksa, sadece garanti belgesi varsa ve garantisi devam ediyorsa herhangi bir sorunda garanti kapsamına girer mi? N11den alındı, alınalı 1 yıl oldu ve satıcı faturayı eski sipariş olduğu için veremediğini söylüyor.
Konuyu dün açmıştım, arkadaş satıcıyla konuştu ve faturayı bugün gönderdi. Ama yine de merak ediyorum. Fatura olmazsa garanti kapsamına giriyor mu?1 yıl önceki sipariş eski sipariş olamaz faturaya erişiliyor olması lazım ben 3 yıl önceki faturaya erişiyorum 1 yıl öncekine bir zahmet erişir
Hangi siteden yapıyorum?garantinin devame edip etmediğine seri numrasından da bakabilirsin öyle geçerli olur
Fatura olmazsa garantiye de girmez.Konuyu dün açmıştım, arkadaş satıcıyla konuştu ve faturayı bugün gönderdi. Ama yine de merak ediyorum. Fatura olmazsa garanti kapsamına giriyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi siteden yapıyorum?
Yok öyle bir dünya...Merhaba, fsp psunun faturası yoksa, sadece garanti belgesi varsa ve garantisi devam ediyorsa herhangi bir sorunda garanti kapsamına girer mi? N11den alındı, alınalı 1 yıl oldu ve satıcı faturayı eski sipariş olduğu için veremediğini söylüyor.