Neler Yeni

FB - RANGERS MAÇINA BİLET BULABİLİR MİYİZ?

elemin

80+ Bronze
Abimle birlikte fb rangers maçına stada gitmeyi düşünüyoruz ama passodan bilet düşürmek dışında başka şansımız yok mu bilet transferi de kapalı oluyor sanırım böyle maçlarda.Bilgisi olan varsa aydınlatabilirse sevinirim nasıl bilet düşürebiliriz

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Kutay
hangi şehirde yaşıyorsan o şehirdeki veya en yakın şehirdeki fenerbahçeliler derneğine ulaş , oradaki grup maça gidiyorsa 2 gün öncesinde passo üzerinden ikinize rezerve bilet ayarlayabilirler.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,794
İsim
Taha yücel
Abimle birlikte fb rangers maçına stada gitmeyi düşünüyoruz ama passodan bilet düşürmek dışında başka şansımız yok mu bilet transferi de kapalı oluyor sanırım böyle maçlarda.Bilgisi olan varsa aydınlatabilirse sevinirim nasıl bilet düşürebiliriz
Ben şu ana kadar her maçta bilet buldum derbi hariç ben bulursunuz bileti açılışışkarı genelde sabah 11 de açılıyor 11 den önce ayakta ol hazırlan telefonda hızlı ol :D

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Kutay
Ben şu ana kadar her maçta bilet buldum derbi hariç ben bulursunuz bileti açılışışkarı genelde sabah 11 de açılıyor 11 den önce ayakta ol hazırlan telefonda hızlı ol :D
bazen taraftar geri dönüşü olmayan önemli maçlarda biletleri hızlı tüketiyor hoca adamlar iki kişiler , bileti biri alıp biri alamazsa kötü olur.

elemin

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle denicez tabii ki taraftar kart bile almayı düşündük ama biraz fasa fiso geldi o durum şanslı olursak düşer ikimize umarım.Geçen maça 3 dk kala abim düşürdü stadın dibinde passodan gir çık yapa yapa, ben dışarda kaldım telefondan izledim maçı stattan spoiler yiyerek..biraz üzücüydü :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Derneğin birine mail gibi bir şey attım bakalım dönüş bekliyorum abim maç için uzak bir şehirden gelicek çünkü bari uçak parasına değsin.

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Kutay
Öyle denicez tabii ki taraftar kart bile almayı düşündük ama biraz fasa fiso geldi o durum şanslı olursak düşer ikimize umarım.Geçen maça 3 dk kala abim düşürdü stadın dibinde passodan gir çık yapa yapa, ben dışarda kaldım telefondan izledim maçı stattan spoiler yiyerek..biraz üzücüydü :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Derneğin birine mail gibi bir şey attım bakalım dönüş bekliyorum abim maç için uzak bir şehirden gelicek çünkü bari uçak parasına değsin.
maile ne kadar geri dönüş yapılır tam emin değilim ama yine de derneğin başkanının numarası falan yazar şimdi değil de yarın öğlen falan arayıp sorarsan daha iyi ilgilenir.

elemin

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
maile ne kadar geri dönüş yapılır tam emin değilim ama yine de derneğin başkanının numarası falan yazar şimdi değil de yarın öğlen falan arayıp sorarsan daha iyi ilgilenir.
öyle yapıcam 2 bilet de bulamazsak vay halimize :( inşallah kale arkası 2 bin tl olmaz.Bir önceki maç 1500 dü.

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Kutay
öyle yapıcam 2 bilet de bulamazsak vay halimize :( inşallah kale arkası 2 bin tl olmaz.Bir önceki maç 1500 dü.
yine 1500 olur fiyat asla değişmez. fenerbahçe malum takım gibi dernekler üzerinden karaborsa bilet satmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,804
Üyeler
168,852
Son üye
winstonredf
Top Bottom