Neler Yeni

Öneri Fc 24 alınır mı sizce

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
Ben ufl li bekleme taraftarıyım fifanın suyu çıktı bence oyunda pc çook rahat kaldırıyoken Ara sahnelerde 5 fps veriyo anlamadım bide her sene yenisi çıkıyo 25 çıkıcak sonra ya bendeki eskidi diyip ona yönelicekler, bence eğer kendi başına veya aynı pc den 2 kolla kardeşinle falan oynuyosan bekle ufl yi ama online oynıcaksan yapıştır geç tabi mekanikleri falanda iyi sadece baya arcadeleştirdiler oyunu.

(Bence)
Bilemedim ama ufl güzel olmazsa bidaha alamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ufl li bekleme taraftarıyım fifanın suyu çıktı bence oyunda pc çook rahat kaldırıyoken Ara sahnelerde 5 fps veriyo anlamadım bide her sene yenisi çıkıyo 25 çıkıcak sonra ya bendeki eskidi diyip ona yönelicekler, bence eğer kendi başına veya aynı pc den 2 kolla kardeşinle falan oynuyosan bekle ufl yi ama online oynıcaksan yapıştır geç tabi mekanikleri falanda iyi sadece baya arcadeleştirdiler oyunu.

(Bence)
Ama bende kolda tok sürekli oynamakta sıkar kariyer oynarım gibimi geliyor sadece kariyer içinde ne bilim

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Elvan kocer
bence değmez ama online oynyosan fifa fanıysan alınır çok bir yenilik yok

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mert Ketenoğlu
Arkadaşlar fc 24 suan nays ile 250 TL baya ucuz ama yeni bir futbol oyunu geliyormuş sizce alsam kitle yer degistirir mi bir daha bu oyun bu fiyatlara inermi sizce ne yapmalıyım
Hocam dün akşam satın aldım. Fifa 23 de var. 1 2 maç yaptım hemen iade ettim. Rtx 3080 ekran kartım am5 sistemim var. Hiç güzel olmamış sanki bi kasma donma varmış gibi hiç iyi değil istersen al. 2 saat doldurma oyna ne dediğimi anlamış olacaksın. Hayırlı akşamlar.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Elvan kocer

(Bence)
bende bekliyorum ufl i kariyer mod olur umarım goat bile yatırım yapmış

kesinlikle bendede 23 var ara sahnelerde fps düşüyor

kitle geçişi seneye olr bence ufl daha çıkmadı zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
bence değmez ama online oynyosan fifa fanıysan alınır çok bir yenilik yok
Hocam vazgeçtim onun icin hemde kol lazım bannerlord alacağım sizce başka ne alınabilir

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Alkan Köroğlu
kolun yoksa ve almayı düşünmüyorsan alma zaten klavya ilemi oynicaksın

Top Bottom