Ultimate team oynuyorsan direk al geçmerhaba abeyler fc 24 250 TL bildiğinizi üzere sizce alınımımrı hayatsız gibi ultimta oynarım fifa 22 de 1000 saatim vardı sizce almaya değermi bu kadar oynamaya bide fiyatına değermi
Alınmaz. Ultimate team de falan kadın ve erkek oyuncular bir aradamerhaba abeyler fc 24 250 TL bildiğinizi üzere sizce alınımımrı hayatsız gibi ultimta oynarım fifa 22 de 1000 saatim vardı sizce almaya değermi bu kadar oynamaya bide fiyatına değermi
kasar yaai5 13400 f 6650 xt var kasarmıki
almaya karar verdimAlınmaz. Ultimate team de falan kadın ve erkek oyuncular bir arada
bende de var aynı sorun özellikle gol sevinçleri ve pozisyon tekrarlarını gösterirken kasıyorArkadaşlar fc 24 oynayanlar varsa oyun sizler de nasıl bende hafif kasmalar oluyor 7500F rtx 3080 li sistemim var. fifa 23 aşırı akıcı aşırı güzel iken fc 24 çok kasıyor grafik düşürsem dahi düzelmiyor.
Gol sevinçleri pozisyonunda Otomatik 30 fps e sabitlendiğinden dolayı size öyle geliyor FPS Değerlerini takip edebilirsinizbende de var aynı sorun özellikle gol sevinçleri ve pozisyon tekrarlarını gösterirken
Oyunun ayarlarını çok kurcalamadım. Onlar ayarlanabiliyorsa halledeyim yarın teşekkürlerGol sevinçleri pozisyonunda Otomatik 30 fps e sabitlendiğinden dolayı size öyle geliyor FPS Değerlerini takip edebilirsiniz
ayarlanmıyor diye biliyorum enis kirazoğlunun videosunu izlerken gol attıktan sonra kasıyor hissayatı veriyor 30fps e düştüğünde normaldir hocam yani bakarsınız ama siz biOyunun ayarlarını çok kurcalamadım. Onlar ayarlanabiliyorsa halledeyim yarın teşekkürler