Neler Yeni

Yardım fc 24 inmiyor net framework sıkıntısı

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
epicden fc24 indiriyorum sona geliyor en son indirmeyi doğrularken net frame work kurulmadı indirme tamamlanmadı diyip baştan indiriyor bitince yine aynı
net frame work dx her şey kurulu zaten steamden inince sıkıntı olmuyodu baya saçma bug gibi bişey bu farklı sürüm net frame work falan işe yaramıyor var mı başına gelen çözüm nedir

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
epicden fc24 indiriyorum sona geliyor en son indirmeyi doğrularken net frame work kurulmadı indirme tamamlanmadı diyip baştan indiriyor bitince yine aynı
net frame work dx her şey kurulu zaten steamden inince sıkıntı olmuyodu baya saçma bug gibi bişey bu farklı sürüm net frame work falan işe yaramıyor var mı başına gelen çözüm nedir
".NET" sürümleini güncellemen gerekebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarında winget yüklü olması lazım, onu kontrol edebilir misin? PowerShell Terminal'i yönetici olarak çalıştırıp winget --versions yazıp çıkan sonucu bana söyleyebilir misin?

Sorununu öğlen 12'ye kadar çözemezsen beni etiketleyebilirsin, sabah sakin kafayla hallederiz.

Son düzenleme:

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
".NET" sürümleini güncellemen gerekebilir.

Bilgisayarında winget yüklü olması lazım, onu kontrol edebilir misin? PowerShell Terminal'i yönetici olarak çalıştırıp winget --versions yazıp çıkan sonucu bana söyleyebilir misin?

Sorununu öğlen 12'ye kadar çözemezsen beni etiketleyebilirsin, sabah sakin kafayla hallederiz.
Hocam .frame work indirme kısmından 15 19 22 yıllarını kapsayan paketi indirip kurdum kuruluydu ama FIFA başka sürüm istiyor sanırım epicden indiği içinde kendisi kurmamış heralde. onları kurdum işte bide c diske indirdim girdi
Teşekkür ederim size de

Top Bottom