Neler Yeni

Fc24 için ps5 mi xbox mu?

Gençler ben sadece fc24 gta minecraft oynarım konsolda aradada hikayeli oyunlar oynarım kararımi ps5den vermistim ama ps plus olmasa ultimate team oynanmıyormuş xbox tarafında böyle bisey yok nerden baksak 2k ödicem yıllık bide online için kafam xboxa gitti ama son dönemlerde xbox almayın diyi herkes kafam karıştı hangisini aliyim sizce pc önermeyin odam yok

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
ps5 >>

Ukhozi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emre taşçı
Gençler ben sadece fc24 gta minecraft oynarım konsolda aradada hikayeli oyunlar oynarım kararımi ps5den vermistim ama ps plus olmasa ultimate team oynanmıyormuş xbox tarafında böyle bisey yok nerden baksak 2k ödicem yıllık bide online için kafam xboxa gitti ama son dönemlerde xbox almayın diyi herkes kafam karıştı hangisini aliyim sizce pc önermeyin odam yok
Aynı olay xbox'da da var diye biliyorum.

halitxct

80+ Silver
ps5 al hem satması daha kolay hemde daha yi işte xboxun önde olduğu konu yok bence

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Elinin boyutu hangi kontrolcüye uygunsa onu al çünkü zaten basic oyunlar oynuyorsun. PS'de oynayacağın Fifa ile Xboxda oynayacağın Fifa farksız olacak.

yenigeldim

80+ Silver
xbox kumandası daha iyi bence. ondan xbox ile oynuyorum fifayı. xbox live alman gerekiyor sanırım online oynamak için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,740
Üyeler
163,712
Son üye
efefiber