Neler Yeni

FC25 %50 indirimde alınır mı??

s10GAMER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mustafa Fatih Bilgiç
FC 25 steamda 27 kasım tarihine kadar %50 indirimle 35 dolar yani 1200tl genelde offline oynuyorum kariyer için almayı düşünüyorum güncel kadrolar ve yeni oyun modları güzel gibi sizce kariyer için alınır mı??

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
murat
gameplay olarak çok bi farklılık yok offline tarafında eski oyunları varsa üstüne yama indirip oynayabilirsin

s10GAMER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mustafa Fatih Bilgiç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran görüntüsü 2024-11-13 232429.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

gameplay olarak çok bi farklılık yok offline tarafında eski oyunları varsa üstüne yama indirip oynayabilirsin
ama eski oyunlarda yok hocam fc24 indirimde değil sadece fifa18 var oda ps4te yama yok.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
murat
ayrıca alacaksan ea app üzerinden al steamde bazen sorunlar çıkabiliyor

Alıntıyı görüntüle

ama eski oyunlarda yok hocam fc24 indirimde değil sadece fifa18 var oda ps4te yama yok.
çok eski kalmış senin oyun al hocam ben fc 24 fifa 23 falan varsa demiştim seneye de yama kurup offline oynarsın

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Sercan Güre
FC 25 steamda 27 kasım tarihine kadar %50 indirimle 35 dolar yani 1200tl genelde offline oynuyorum kariyer için almayı düşünüyorum güncel kadrolar ve yeni oyun modları güzel gibi sizce kariyer için alınır mı??
verilmez gibi ben de ea play pro var ultimate teamden ban yemişim vpnden dolayı sanırım hesaba bakarım offline giriyorsa istiyorsan uygundan veririm kullanırsın hocam ama o fiyat eder mi etmez

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
murat
steamda kütüphanede gözükmesini isterim çok sorun var mı?
ben bu sene gamepad problemleri yaşamıştım bazı arkadaşlar fps problemleri yaşamıştı ben de senin gibi düşünüyordum 2 senedir ea app üzerinden alıyorum

s10GAMER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mustafa Fatih Bilgiç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
verilmez gibi ben de ea play pro var ultimate teamden ban yemişim vpnden dolayı sanırım hesaba bakarım offline giriyorsa istiyorsan uygundan veririm kullanırsın hocam ama o fiyat eder mi etmez
hocam hesap almak felan benlik değil ama teşekkürler

ben bu sene gamepad problemleri yaşamıştım bazı arkadaşlar fps problemleri yaşamıştı ben de senin gibi düşünüyordum 2 senedir ea app üzerinden alıyorum
o zaman sıkıntı hocam kütüphane diye oyun zevkinden olmayalım bari

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
murat
hocam hesap almak felan benlik değil ama teşekkürler

o zaman sıkıntı hocam kütüphane diye oyun zevkinden olmayalım bari
en temizi ea app üzerinden satın almak

s10GAMER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mustafa Fatih Bilgiç
bir de eski oyunlara kadro+forma yamaları satılıyor ne kadar olduğunu biliyormusunuz?

Top Bottom