FC25 bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz interception HATASI

agnaktor

80+
Reaksiyon skoru
3
IMG-20250522-WA0014.webp

Oyunu Steam üzerinden oynuyorum 500 saatim var. 2 aydır oynamıyordum dün gece canım oynamak istedi giriş yapamadım. PS 5 konsolum var onu kullanıyorum ekstra olarak bir uygulama falanda yok. Başka konularda aynı hata 'VirtualController' şekilde çözüm olarak var ama bana gelen 'interception' oyun dosyalarını onar vs akla gelen herşeyi denedim ama açamadım bilgisi olan dönüş yaparsa sevinirim. Herkese iyi forumlar.

Ekler

• IMG-20250522-WA0014.webp
    IMG-20250522-WA0014.webp
    12.1 KB · Hit: 62
Alıntıyı görüntüle
Oyunu Steam üzerinden oynuyorum 500 saatim var. 2 aydır oynamıyordum dün gece canım oynamak istedi giriş yapamadım. PS 5 konsolum var onu kullanıyorum ekstra olarak bir uygulama falanda yok. Başka konularda aynı hata 'VirtualController' şekilde çözüm olarak var ama bana gelen 'interception' oyun dosyalarını onar vs akla gelen herşeyi denedim ama açamadım bilgisi olan dönüş yaparsa sevinirim. Herkese iyi forumlar.
Merhaba hocam çözüm bulabildin mi?Ben de aynı sorunu dünden beri bf1 ve bf5 oyunlarında yaşamaya başladım giriş yapamıyorum.

Merhaba hocam çözüm bulabildin mi?Ben de aynı sorunu dünden beri bf1 ve bf5 oyunlarında yaşamaya başladım giriş yapamıyorum.
Merhaba evet çözümü EA forumunda buldum. Bende işe yaradı aşağı linki bırakıyorum.

Öncelikle link için teşekkürler hocam.Ben hala çözemedim interception.exe yi bulamıyorum cmd den install veya uninstall komutu verdiğimde dahili veya harici bir komut olarak tanınmıyor diyor anlamadım :(

Şuan PC başında değilim ama elimden geldiğince detaylı anlatmaya çalışacağım.

Öncelikle aşağı koyduğum linkteki interception zip dosyasını indirip masaüstüne çıkartıyoruz. Dosya içerisinde command installer klasörü içersindeki 'install-interception dosyasını 'Yerel disk C' ye atıyoruz. Devamında başlata komut istemi yazıp yönetici olarak çalıştırıyoruz. "C:\install-interception.exe" yazın ve enter'a basın, doğru yaptıysanız bir mesaj görünecektir, ardından " C:\install-interception.exe /uninstall" komutunu girin size yeniden başlatmanızı söyleyecektir. Umarım yardımım dokunur.
https://github.com/oblitum/Interception/releases/tag/v1.0.1

"C:\install-interception.exe" komutunu girince

C:\Windows\system32> "C:\install-interception.exe"

Interception command line installation tool
Copyright (C) 2008-2018 Francisco Lopes da Silva

usage: C:\install-interception.exe [/install | /uninstall]
şeklinde çıkıyor bundan sonra " C:\install-interception.exe /uninstall" komutunu girince "Dizin adı geçersiz" diyor hocam yardımcı olma şansın var mı dır?

Hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum birisi yardım ederse sevinirim uninstall ı girince dizin adı geçersiz hatası veriyor.
"C:\install-interception.exe" komutunu girince

C:\Windows\system32> "C:\install-interception.exe"

Interception command line installation tool
Copyright (C) 2008-2018 Francisco Lopes da Silva

usage: C:\install-interception.exe [/install | /uninstall]
şeklinde çıkıyor bundan sonra " C:\install-interception.exe /uninstall" komutunu girince "Dizin adı geçersiz" diyor hocam yardımcı olma şansın var mı dır?

Geri