kankas konu çalış soru çözüm videosu izle soru çöz tekrar et deneme çöz bol bolSelamlar.Yks sınavı için soruyorum Fen bilimleri(kimya,fizik biyoloji)'ne nasıl çalışabilirim?Hocaların bir anda değişmesi filan o zamanlar oldu korona filan bunlara nasıl çalışabilirim?
Size bir iki tane ders kanalı söyleyebilirim işinize yarayabilirSelamlar.Yks sınavı için soruyorum Fen bilimleri(kimya,fizik biyoloji)'ne nasıl çalışabilirim?Hocaların bir anda değişmesi filan o zamanlar oldu korona filan bunlara nasıl çalışabilirim?
Videolu konu anlatım izleyeceksin ve bol bol tekrar yapıp test çözeceksin.
Size bir iki tane ders kanalı söyleyebilirim işinize yarayabilir
Kimya = kimya adası
Biyoloji = fundamentals biyoloji
Fizik = vip fizik
Hepsi birbirinden kaliteli kanallar
Teşekkürler.Ders videosu dışında başka bir çözüm var mıdır çünkü açtıktan birkaç dakika sonra bunalmaya başlıyorum zaten fiziği görünce kalp krizi geçirecek gibi oluyorumkankas konu çalış soru çözüm videosu izle soru çöz tekrar et deneme çöz bol bol
Bol bol rabbine dua etTeşekkürler.Ders videosu dışında başka bir çözüm var mıdır çünkü açtıktan birkaç dakika sonra bunalmaya başlıyorum zaten fiziği görünce kalp krizi geçirecek gibi oluyorum![]()
Benim Hocam Fizik yaz Barış Akıncıoğlu'ndan dinle derim akar. Bende senin gibiydim.Teşekkürler.Ders videosu dışında başka bir çözüm var mıdır çünkü açtıktan birkaç dakika sonra bunalmaya başlıyorum zaten fiziği görünce kalp krizi geçirecek gibi oluyorum![]()
izlemiştim birkaç videosunu bir ara iyi sayılırdı ama birde formülleri görünce kriz geçiriyorum o kadar fazla kiBenim Hocam Fizik yaz Barış Akıncıoğlu'ndan dinle derim akar. Bende senin gibiydim.![]()
Hepsinin farklı yöntemi var.Selamlar.Yks sınavı için soruyorum Fen bilimleri(kimya,fizik biyoloji)'ne nasıl çalışabilirim?Hocaların bir anda değişmesi filan o zamanlar oldu korona filan bunlara nasıl çalışabilirim?
çok zenginsen özel ders yoksa yok gibi dershane falan var ama şuan çevrimiçi derste hepsi aynı mantıkTeşekkürler.Ders videosu dışında başka bir çözüm var mıdır çünkü açtıktan birkaç dakika sonra bunalmaya başlıyorum zaten fiziği görünce kalp krizi geçirecek gibi oluyorum![]()