Fenerbahçe - Antalyaspor maçı

Buz gibi golümüz iptal edildi 3-1 biterdi bu maç
Post automatically merged:

Antalya'nın ve Fenerbahçenin iptal edilen 2 tane saçmalık gol
pozisyon bulunuyor son günlerde türk futbolu için güzel şeyler olmuyor siz ne düşünüyorsunuz?
Profil fotoğrafın güzelmiş bu arada hocam

pozisyon bulunuyor son günlerde türk futbolu için güzel şeyler olmuyor siz ne düşünüyorsunuz?
Fenerbahceliyim

Fenerbahce ilk yari cok kötü oynadi 2. Yari basida o kadar oyi degildi sonradan acildi
antalyanin bir ofsayti yanlisti bence osayi bozuyordu

Fenerbahcenin 3 .golü gol dü adam kendini yere atti

Türk futbolu adina hep kötüş şeyler oldu bir adim bile ileriye gidemedik futbol adina. hHkemlerin sacma sapan kararlari her mac yok şu takim şike yapiyoe yok su takima yok bu takim biktik artık bunlardan ya adam gibi futbol oynansin zevk versin artik

+13 oynandi ne kadar sacma bir sey di o ya dünya kupasini örnek alcaz diye saçmalamaya başladilar siz uzatmalari örnek değil de hakemleri örnek alsaniz dahah iyi olur.
GS FB macinada +45 verirler heralde hatta penaltilar felan kazanan kupada kaldirir bu uzatmalarla

Rossinin golü buz gibiydi boşuna iptal edildi diğerini bilemem

Antalya'mın hakkı yendi yenmeseydi 5 tane atarlardı.
Memati hocam aynı fikirde değilim hakem maçı tamamen kötü yönetti Fenerbahçenin verilmeyen faulleri, kornelleri vardı her iki tarafında iptal edilen çok güzel 2 golü vardı objektif olmaya çalışıyorum evet Fenerbahçe kötü ve şanssız başladı ama Antalya bunu değerlendiremedi

Memati hocam aynı fikirde değilim hakem maçı tamamen kötü yönetti Fenerbahçenin verilmeyen faulleri, kornelleri vardı her iki tarafında iptal edilen çok güzel 2 golü vardı objektif olmaya çalışıyorum evet Fenerbahçe kötü ve şanssız başladı ama Antalya bunu değerlendiremedi
Sen memati ye bakma

Geri