Trabzon'a niye gitmedi o zaman :d?Zaten öyle yaklaşık 1 ay önce Galatasaray gerçek olarak Ronaldo ile irtibata geçti aynen böyle söyledi. Çünkü adam Şampiyonlar Liginde boy göstermek istiyor. Ancak Şampiyonlar Ligine giden büyük takımlar istemediği için Galatasaray eğer gitseydi bu transferi sponsporların katkısıyla gerçekleşecekti. Hatta Come To Galatasaray yorumunu bile beğenmişti o dönem.
Trabzon ile Galatasaray'ın bütçesi bir mi?Trabzon'a niye gitmedi o zaman :d?
Ronaldo haberleri çıktığında Trabzon'un ön eleme maçları vardı.
Adam elini atsa 200-250m Euro dan aşağı para almayacak birde sponsorlarla falan halledilecekti diyorsun.
Gslilerde beyin yok derken harbiden şaka yapmıyorduk.
Fener'e gelmesi imkansız ama Galatasaray'a gelecekti yani :ddd
Trabzon ile Galatasaray'ın bütçesi bir mi?
Trabzon'un Şampiyonlar Ligine kalacağı garanti bile değil adam niye gelsin?
200-250 m€ diyorsun da onları sadece arap ve katar ligleri veriyor. Katar ve arap liglerine de gitmeyeceği için 200-250 m€ maaşı aklından çıkar. Adam ManU'dan şu an 30 m€ alıyor onun da bir kısmı vergiye gidiyor zaten.
Fenerbahçe haberi gibi sahte bir haber değil Galatasaray'ın haberi. Galatasaraylı yöneticiler kendileri söylediler çünkü.
daha geçen napoliyle anlaştı denildiSizce " Cristiano Ronaldo " Fenerbahçeye Gelir Mı? Arkadaşlar..
Galatasaraylı yöneticilerin söylediği doğru değil senin dediklerin doğru aynen kardeşim. 5 milyona gelecek demedim zaten lafı nerenden anlıyorsun bilmiyorum ama daha fazla uzatma istersen.oo gsli yöneticiler söylediyse doğrudur bro. 30m eurodan 5milyona gecicekti zaten.
tm Ronaldo gsye geliyodu uzatma.Galatasaraylı yöneticilerin söylediği doğru değil senin dediklerin doğru aynen kardeşim. 5 milyona gelecek demedim zaten lafı nerenden anlıyorsun bilmiyorum ama daha fazla uzatma istersen.
tm Ronaldo gsye geliyodu uzatma.Galatasaraylı yöneticilerin söylediği doğru değil senin dediklerin doğru aynen kardeşim. 5 milyona gelecek demedim zaten lafı nerenden anlıyorsun bilmiyorum ama daha fazla uzatma istersen.