Neler Yeni

Fenerbahçe'ye Slovenya'da, Maribor maçında yapılan saygısızlık !

Ysuflix

80+ Gold
Tribündeki GFB Europe pankartını indiren 'güvenlik kılığına giren maribor taraftarları'na karşılık veren Fenerbahçe'li taraftarları stadyumdan zorla çıkarttılar. Maç 30 dakika durdu ve bu kararı 30 dakikalık konuşma sonucu UEFA yetkilileri verdi ve stadyumdan biber gazı müdahalesi ve zorbalıkla çıkartıyorlar. UEFA'nın maribor hakkındaki kararını merak ediyorum. Türkiye'ye ve Fenerbahçe'ye yapılan bu saygısızlığı, ayıbı kınıyoruz. Yorumunuz nedir?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bir kişi GS'li BJK'li veya başka bir takımın mensubuda olsa bu harekete tepki göstermeli. Yapılan hareket çok yanlış bir hareket, hele ki UEFA'nın böyle bir kara almasına şaşırdım. Türk takımlarına karşı bir nefret var her zamanki gibi.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
bunlar gene bir yerde yapmışlardı 1. olmuşlardı işte kendi terbiyesizlikleri

Ysuflix

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir kişi GS'li BJK'li veya başka bir takımın mensubuda olsa bu harekete tepki göstermeli. Yapılan hareket çok yanlış bir hareket, hele ki UEFA'nın böyle bir kara almasına şaşırdım. Türk takımlarına karşı bir nefret var her zamanki gibi.
evet ortada Fenerbahçe'ye yapılan saygısızlığın yanı sıra Türkiye'ye yapılan saygısızlık var. Takım gözetmeksizin tüm Türkiye'nin tepki göstermesi gerekiyor. Türkiye'ye yapıldı bu ayıp.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
evet ortada Fenerbahçe'ye yapılan saygısızlığın yanı sıra Türkiye'ye yapılan saygısızlık var. Takım gözetmeksizin tüm Türkiye'nin tepki göstermesi gerekiyor. Türkiye'ye yapıldı bu ayıp.
Aynen öyle takım farketmeksizin tepki gösterilmesi lazım bu olaya.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,843
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Cevabı sahada verildi bence :D

Ysuflix

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevabı sahada verildi bence :D
evet abi fazlasıyla :D Syzmanski harika bir detaysın....
Mesaj otomatik birleştirildi:

maç bitti tur atladık. maribor taraftarlarına güzel sözlerimi saymaya devam ediyorum içimden :):)

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Bu sadece fenerbahçeye değil Türklere yapılan bir saldırı olduğu için kınıyorum, fenere özel olsa gülerdim.

Top Bottom