Neler Yeni

Fenerium forma takibi

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Mert
Arkadaşlar feneriumdan pazar günü forma aldım ups aracılığıyla ama bana bildirim falan gelmedi nerden takip edicem be Tekirdağ ilçsinde oturuyorum trendyoldan misal aldığım zaman ürün ertesi gün elime ulaşıyor istanbuldaysa gönderici ne kadar sürede geliyor? Ve nerden bakabilirim hiç mesaj falan gelmedi

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Eymen Gürel
Arkadaşlar feneriumdan pazar günü forma aldım ups aracılığıyla ama bana bildirim falan gelmedi nerden takip edicem be Tekirdağ ilçsinde oturuyorum trendyoldan misal aldığım zaman ürün ertesi gün elime ulaşıyor istanbuldaysa gönderici ne kadar sürede geliyor? Ve nerden bakabilirim hiç mesaj falan gelmedi
Nett bu çıktı, Firmanın kendi internet adresini kullanarak 'kargo takip UPS' sorgulama işlemlerinizi yapmak için; https://www.ups.com.tr/gonderi_takip.aspx linkine tıklayınız. Açılan ekrandaki boşluğa gönderinizin yurt içi veya yurt dışı olmasına göre seçiminizi yaparak gönderi takip numaranızı yazın ve 'Ara' butonuna tıklayın.7

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,451
İsim
Çağatay
Çerkezköye 2 günde gelmişti.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri