Neler Yeni

FH 4 Hoşgeldin Paketi aldım araba alamıyorum

-cN4

80+ Bronze
Selam arkadaşlar.
Forza Horizon 4'de "Hoşgeldin" ek paketini satın aldım. Arabalar gözüküyor ama kullanılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Allah oruçlarınızı kabul eylesin inşallah.
Mesaj otomatik birleştirildi:

U-usta; yardım, yardım yok mu usta..

Son düzenleme:

YankıÖzkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yankı Özkan
Hocam bende almıştım. Araba satın alınan yerden alman lazım önce ücretsiz. Direk garajına gelmiyor.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Eve git. Tüm arabaları görüntüle de. Sınıflandırmadan değere göre sıralamayı seç. En başa gel. Hediye araçları tek tek eklemen gerekiyor garajına. Başka türlüsü var mı bilmiyorum ama 10 saat kadar oynadım hep böyle ekledim. Kendi kendine garaja atmadı DLC'den gelmesi gereken arabaları.

-cN4

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eve git. Tüm arabaları görüntüle de. Sınıflandırmadan değere göre sıralamayı seç. En başa gel. Hediye araçları tek tek eklemen gerekiyor garajına. Başka türlüsü var mı bilmiyorum ama 10 saat kadar oynadım hep böyle ekledim. Kendi kendine garaja atmadı DLC'den gelmesi gereken arabaları
Tamam hocam deneyip bilgi vereceğim.

Eve git. Tüm arabaları görüntüle de. Sınıflandırmadan değere göre sıralamayı seç. En başa gel. Hediye araçları tek tek eklemen gerekiyor garajına. Başka türlüsü var mı bilmiyorum ama 10 saat kadar oynadım hep böyle ekledim. Kendi kendine garaja atmadı DLC'den gelmesi gereken arabaları.
Hocam sağolun hallettim.
Yardım için teşekkür ederim :)
Hayırlı Ramazanlar.

Son düzenleme:

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Daha kolay yolu vardı ek paketlerde tüm araçlara giriyorsun orada hepsini ekle gibi bir şey olmalı oradan yapıyorsun
Tamam hocam deneyip bilgi vereceğim.

Hocam sağolun hallettim.
Yardım için teşekkür ederim :)
Hayırlı Ramazanlar.

Top Bottom