Neler Yeni

fh4 ile 5 arasında çok fark var mı (fh4 açık dünya mı)

Atyxah

80+ Silver
steam fh4 e sahibim

4 ile 5 arasında aşırı bir fark var mıdır varsa neler fh4 ultimate var bende

fh4 de yarış harici böyle şehir içi şehir dışı kafama göre sürüp takılabileceğim bir yer var mıdır onlinesi böyle mi

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
steam fh4 e sahibim

fh4 de yarış harici böyle şehir içi şehir dışı kafama göre sürüp takılabileceğim bir yer var mıdır onlinesi böyle mi
Ikisinde de yarış harici normal sürebiliyorsun değişiklik grafikler dışında pek yok gibi

Atyxah

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ferhat Targan
steam fh4 e sahibim

Halihazırda fh4 e sahipseniz bence geçmeye hiç gerek yok çünkü grafik ve harita farkı dışında çok bir fark yok fh4 ün zaten haritası çok geniş onu freeroam keşfetmek çok keyifli oluyor

Atyxah

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
yok 4 ün
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne kadar büyük gta5 ile kıyaslarsak
Karşılaştırmak doğru olmaz sonuçta GTA 5'te açık dünyada yapabileceğiniz bir sürü aktivite var ama fh5'in açık dünyasında yapabileceğiniz maks şey yarışlara veya görevlere gitmek ya da etrafta araba sürmek yapacak başka bir şey yok.

Atyxah

80+ Silver

abcdefg1234

80+ Silver
steam fh4 e sahibim

FH5 in FH4 ten farkı ; farklı bi map, trafiğin türkiyedeki gibi sağdan akması, daha iyi grafikler ve araç egzoz seslerinin daha gerçekçi oluşu ama FH4 te kötü değil. O kadar para verip geçmeye değmez bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ferhat Targan
Bilmiyorum ki i3 1. nesil apusundan rtx 3050ye geçiyorum ne yapacağımı şaşırdım gta5 i de birkaç saat anca oynamışımdır hayatımda
bende sizin gibiyim bu çarşamba yeni sistem alıcam inşallah bende a+++ akıcı bir şekilde oyunları deneyimliycem ama gta 5 i yeteri kadar oynadım ve fh4 den fh5e geçmek çok elzem olmayacaktır tabii ki takdiri sizin

Top Bottom