Ikisinde de yarış harici normal sürebiliyorsun değişiklik grafikler dışında pek yok gibisteam fh4 e sahibim
4 ile 5 arasında aşırı bir fark var mıdır varsa neler fh4 ultimate var bende
fh4 de yarış harici böyle şehir içi şehir dışı kafama göre sürüp takılabileceğim bir yer var mıdır onlinesi böyle mi
Halihazırda fh4 e sahipseniz bence geçmeye hiç gerek yok çünkü grafik ve harita farkı dışında çok bir fark yok fh4 ün zaten haritası çok geniş onu freeroam keşfetmek çok keyifli oluyorsteam fh4 e sahibim
fh4 de yarış harici böyle şehir içi şehir dışı kafama göre sürüp takılabileceğim bir yer var mıdır onlinesi böyle mi
Fh5 in mapi Fh4'ten yaklaşık %50 daha büyükharitası nasıl hocam gta 5 gibi kocaman mı yoksa küçük mü
yok 4 ünFh5 in mapi Fh4'ten yaklaşık %50 daha büyük
ne kadar büyük gta5 ile kıyaslarsakHalihazırda fh4 e sahipseniz bence geçmeye hiç gerek yok çünkü grafik ve harita farkı dışında çok bir fark yok fh4 ün zaten haritası çok geniş onu freeroam keşfetmek çok keyifli oluyor
gta 5 in mapi kocaman mı hocamharitası nasıl hocam gta 5 gibi kocaman mı yoksa küçük mü
hocam haritanın yüzde yüzünü keşfetmeniz yüz saati aşacaktir gta 5 in mapinden daha büyüktür neticede bir açık dünya araba sürme oyunuharitası nasıl hocam gta 5 gibi kocaman mı yoksa küçük mü
2 Katı diyebiliriz yaklaşık olarak.yok 4 ün
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne kadar büyük gta5 ile kıyaslarsak
Karşılaştırmak doğru olmaz sonuçta GTA 5'te açık dünyada yapabileceğiniz bir sürü aktivite var ama fh5'in açık dünyasında yapabileceğiniz maks şey yarışlara veya görevlere gitmek ya da etrafta araba sürmek yapacak başka bir şey yok.yok 4 ün
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne kadar büyük gta5 ile kıyaslarsak
steam fh4 e sahibim
bende sizin gibiyim bu çarşamba yeni sistem alıcam inşallah bende a+++ akıcı bir şekilde oyunları deneyimliycem ama gta 5 i yeteri kadar oynadım ve fh4 den fh5e geçmek çok elzem olmayacaktır tabii ki takdiri sizinBilmiyorum ki i3 1. nesil apusundan rtx 3050ye geçiyorum ne yapacağımı şaşırdım gta5 i de birkaç saat anca oynamışımdır hayatımda