Fiat araba nasıldır?

enes33

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhaba arkadaşlar arabaya uzun süredir bakıyoruz aile arabası için fazla km yapmayız fiat 1.6 multijett urba pluss dizel motor bi araba almayı düşünüyoruz siz ne düşünüyosunuz

Fiat Doblo 1.3 Multijet var tamir çok çıkıyor ve motor küçük. Bütçeniz dediğiniz araca yetiyorsa alın derim ama eğer başka alabiliyorsanız başka alın.

Volvo s60 bide tüp taktir mis gibi.

Merhaba arkadaşlar arabaya uzun süredir bakıyoruz aile arabası için fazla km yapmayız fiat 1.6 multijett urba pluss dizel motor bi araba almayı düşünüyoruz siz ne düşünüyosunuz
Japon araç bakmanızı tavsiye ederim ayrıca küçük moyorlu araçlar insanı çok yoruyor ve fiat ta neredeyse her modelin belli kronik sorunları var bunları araştırarak adım atın

• Beğen
Reaksiyonlar: ebuw
Çok düşeş araçlar gelmediği sürece bence bu paraya alınacak araçlar değildir.
Şehir içi az yaksın diyorsan megane 4 1.5 dizel bulabilirsin

1.6cdti 136hp opel Insignia hem yakıt konusunda üzmez. Hem performans açısından 1.6dizel motora göre tatmin eder hem de fiat'a göre daha kaliteli gelir. Megane fln tercih edeceğinize d segmenti Insignia tercih edin derim. 1.5dci megane harici tabi.

Dizelden vazgeç bence

Hocam 500 bütçeniz varsa Fiat düşünmeniz mantıksız, sıfır istiyorsanız bile mantıksız çünkü iyi bir marka ve araç değil,
ikinci elde çok fazla seçenek, çok fazla marka var,
şahsen bir Ford Focus kullanıcısı olarak yakıt harici memnunum fiyatlarıda o civarda,
Yakıtta yapacak bir şey yok zaten malum çok pahalı olduğu için çok yakıyor,
Geniş Ferah aile aracı olsun istiyoranız Toyota Corrolla lara bakabilirsiniz benim fikrimce,
bende kullandım motor konusunda sıkıntı yaşamazsınız içi geniş ve ferahta,
sizin kriterlerinize kalmış bir şey fakat dediğim gibi 500 e fiat marka araç almak çok mantıksız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,218
Üyeler
188,054
Son üye
chtkrbs
Geri