ford puma bakabilirsiniz hocam 2023 model falan, 1.0 motor ama 1.0 olduğuna bakmayın gayet torklu güzel bi motor ama 2017 civarı skoda kodiaq da bakabilirsiniz 180k 230k km arası2015 model ve üstü
Büyük araba olsun
hasar kaydı ve tramer olmasın
Cok fazla sanayi ile uğraşmim aile arabası olsun i dizel benzin vs fark etmez onerilerinizi bekliyorum kücük hasar kaydı vardır sıkıntı olmaz
@erigena. 2.5 tonluk araç kendi kendine zıplayıp aks veya rot kolu kırılmamış.Zıplamasının nedeni ben bunu da yapabiliyorum.
![]()
Yeni Ford Focus 1.5 EcoBlue da baya güzel.ford puma bakabilirsiniz hocam 2023 model falan, 1.0 motor ama 1.0 olduğuna bakmayın gayet torklu güzel bi motor ama 2017 civarı skoda kodiaq da bakabilirsiniz 180k 230k km arası
yinede yeterli hocam sonuçta 250 basmayacaklarMercedes offroad yapanlar çukur da sıkışan araçları çıkarmak için jump özelliğini eklemişti daha sonra bu iş show dönüşmüştü. Byd için de aynısı olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni Ford Focus 1.5 EcoBlue da baya güzel.
Alıntıyı görüntüle
Tork 300-320 seviyesinde olsaymış baya iyi olacakmış.
hatta en mantıklı araçlardan çünkü 2023 düşük km hatasız puma bulunuyor 1.3m 1.4m civarınayinede yeterli hocam sonuçta 250 basmayacaklar![]()
Ceza yersinyinede yeterli hocam sonuçta 250 basmayacaklar![]()
daha önce bi konu açmıştım insanlar cok detaylı bilgi istemişti ondan yazdım sen araç onersende olurKanka İkinci El İstediğin Şartları Sen Bakacaksın Sen Araba Önerisi Değil İlan İstiyorsun Direk Hasar Kayıtsız Burası 2.El Araba Forumu Değil Araba Önerisi İstiyorsan Bu Fiyat Bandında Yaparız 0 Alacaksanda Öneri Yaparlar
Dostum videosunu attıgın arac Türkiye pazarında olan Byd'lere denk bir aracmı sence adamların toplanıp biz en fazla nasıl bir arac cıkarabiliriz diye düsünüp maaliyetten hic bir sekilde kısmayıp cıkardıkları bir arac bir zahmet aks veya rot bası kırmasın kırsa komik olur@erigena. 2.5 tonluk araç kendi kendine zıplayıp aks veya rot kolu kırılmamış.Zıplamasının nedeni ben bunu da yapabiliyorum.
![]()
Biliyorum zaten gelse de porsche fiyatı olurdu. BYD uygun olan araçlarını millet yok rot kolu kırılırmış yok şurası narinmiş diye almıyor yazılım tarafı kasmasın akıllı teknolojileri düzgün çalışsın diye alıyor.Dostum videosunu attıgın arac Türkiye pazarında olan Byd'lere denk bir aracmı sence adamların toplanıp biz en fazla nasıl bir arac cıkarabiliriz diye düsünüp maaliyetten hic bir sekilde kısmayıp cıkardıkları bir arac bir zahmet aks veya rot bası kırmasın kırsa komik olur
Fakat demek istedigim aynı fiyatlara aks kırmayan rot dagıtmayan araclar varken tekrar söylüyorum Byd secenek bile olmamalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Su fotograf söyledigim herseyi acıklıyor saga ve sola dikkatli bak
e yazılım tarafı düzgün sasesi mekanigi sorunsuz dengi olan Tesla var Rafale var vs vsBiliyorum zaten gelse de porsche fiyatı olurdu. BYD uygun olan araçlarını millet yok rot kolu kırılırmış yok şurası narinmiş diye almıyor yazılım tarafı kasmasın akıllı teknolojileri düzgün çalışsın diye alıyor.
Fiyat farkı da vare yazılım tarafı düzgün sasesi mekanigi sorunsuz dengi olan Tesla var Rafale var vs vs