1.300 Civarı Sedan Önerisi

passsata benzetmeye calısmıslar ya arkadan bakınca
3-4 yıl önce 1 aylığına falan Talisman kullandım, ardından passat sürünce hem dar, hem konfor daha kötü gelmişti. Passat, Talisman dışında SuperB varken de alınmaz bence. Ben de Megane'dan Talismana geçmeye düşünüyorum.
Benim Megane

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-09-13 saat 16.24.39_90350932.webp
    WhatsApp Görsel 2025-09-13 saat 16.24.39_90350932.webp
    170.6 KB · Hit: 10
3-4 yıl önce 1 aylığına falan Talisman kullandım, ardından passat sürünce hem dar, hem konfor daha kötü gelmişti. Passat, Talisman dışında SuperB varken de alınmaz bence. Ben de Megane'dan Talismana geçmeye düşünüyorum.
Benim Megane
hocam bende hıc talısmana bınmedım ama passatta bındım superb ye de bındım yenı kasaları olandan ustamın arabasıydı passattan farklı bırsey hıssetmedım ben hem sürüş hem konfor acısından

hocam bende hıc talısmana bınmedım ama passatta bındım superb ye de bındım yenı kasaları olandan ustamın arabasıydı passattan farklı bırsey hıssetmedım ben hem sürüş hem konfor acısından
Passat ile SuperB benzer, SuperB daha ferah.

Passat ile SuperB benzer, SuperB daha ferah.
hıc uzun yola gıtmedım hocam hep sanayı ıcı dukkana sok cıkar bu yanı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

a3 falanda olabılır sıkıntısı kronıgı varmı bılmıyorum

Valla sizler daha iyi bilirsiniz ama talisman bana çok mantıklı gözüküyor

hıc uzun yola gıtmedım hocam hep sanayı ıcı dukkana sok cıkar bu yanı

a3 falanda olabılır sıkıntısı kronıgı varmı bılmıyorum
a3 e de baktım hocam ama çok kısa garip duruyor

a3 e de baktım hocam ama çok kısa garip duruyor
baba begenmeyebılır ama dedıgın gıbı talısmanı cıdden begenebılır

Talismanda makbul olan 1.3 TCE aslında ama siz dizel istiyorsunuz. Benzinli düşünürseniz 1.3 TCE bakın. Daha sorunsuz motor, daha sorunsuz şanzımanı var.

Talismanda makbul olan 1.3 TCE aslında ama siz dizel istiyorsunuz. Benzinli düşünürseniz 1.3 TCE bakın. Daha sorunsuz motor, daha sorunsuz şanzımanı var.
Hocam dizel tercih etmemizin sebebi hem az yakıyor zorlamaya geliyor, uzun yol içinde iyi biz olduk olalı dizel tercih ediyoruz

1.6dci Talisman Touch aldık arkadaşlar teşekkür ediyorum hepinize.

Geri