Fiat bravo 1.6 alınır mı?

1.6 multijet mi? Eskisinden bahsetmiyorsundur herhalde o fiyata :D

Bravo güzel araba binilir

yok hocam 1.6 2011 model
Çok güzel araba aslında, 1.6 olanı da iyi yürüyor ama piyasası çok zayıf satarken uğraştırır ileride. Bazı kaporta ve trim parçalarını bulurken zorlanabilirsin ayrıca.

Bravo güzel araba binilir
arabayı alacagım fıyat aracın koın
Çok güzel araba aslında, 1.6 olanı da iyi yürüyor ama piyasası çok zayıf satarken uğraştırır ileride. Bazı kaporta ve trim parçalarını bulurken zorlanabilirsin ayrıca.
hocam piyasa dediğiniz gibi zayıf ancak aracın kondısoynuna gore fıyatıda ıyı gıbı hemen satmayı da dusunmuyorum sorun olmazsa 2-3 sene bınerım dıye dusunuyourm

hocam motoru ıyı de elektronik ve iç aksam parcalarını bulamıyorsun

arabayı alacagım fıyat aracın koın

hocam piyasa dediğiniz gibi zayıf ancak aracın kondısoynuna gore fıyatıda ıyı gıbı hemen satmayı da dusunmuyorum sorun olmazsa 2-3 sene bınerım dıye dusunuyourm
Focus, Golf rakibi arabaydı zamanında öyle düşün.

500bin tl ye fiat bravo alınır mı 150binde sadece lokal boyalı araç nasıldır?
Otomatik versiyonunu almanı önermem abi , robotize manuel şanzıman var , hem geçişler çok hisli hem de pek dayanıklı bi şanzıman değil , manuel olanını almanı tavsiye ederim , binici isen alınır

ne gıbı sorunlar cıkarabılır kronık bır sorunu var mı bu aracın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

600bın cıavarına astralar var 180bınde hangısıne bakmak mantıklı olur sızce
Astra'da da 1.6 dizel olanını almak lazım Opel'in benzinli motorları tırt.

Otomatik verisyounun almanı önermem abi , robotize manuel şanzıman var , hem geçişler çok hisli hem de pek dayanıklı bi şanzıman değil , manuel olanını almanı tavsiye ederim , binici isen alınır
evet baktıgım arac manuel yanı kaza bela olmadıgı surece bınerım dıye dusunuyorum onerebılecegınız baska arac var mı bu butceye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,078
Üyeler
190,503
Son üye
Ayt457
Geri