yok hocam 1.6 2011 model1.6 multijet mi? Eskisinden bahsetmiyorsundur herhalde o fiyata![]()
Çok güzel araba aslında, 1.6 olanı da iyi yürüyor ama piyasası çok zayıf satarken uğraştırır ileride. Bazı kaporta ve trim parçalarını bulurken zorlanabilirsin ayrıca.yok hocam 1.6 2011 model
arabayı alacagım fıyat aracın koınBravo güzel araba binilir
hocam piyasa dediğiniz gibi zayıf ancak aracın kondısoynuna gore fıyatıda ıyı gıbı hemen satmayı da dusunmuyorum sorun olmazsa 2-3 sene bınerım dıye dusunuyourmÇok güzel araba aslında, 1.6 olanı da iyi yürüyor ama piyasası çok zayıf satarken uğraştırır ileride. Bazı kaporta ve trim parçalarını bulurken zorlanabilirsin ayrıca.
Focus, Golf rakibi arabaydı zamanında öyle düşün.arabayı alacagım fıyat aracın koın
hocam piyasa dediğiniz gibi zayıf ancak aracın kondısoynuna gore fıyatıda ıyı gıbı hemen satmayı da dusunmuyorum sorun olmazsa 2-3 sene bınerım dıye dusunuyourm
ne gıbı sorunlar cıkarabılır kronık bır sorunu var mı bu aracınhocam motoru ıyı de elektronik ve iç aksam parcalarını bulamıyorsun
600bın cıavarına astralar var 180bınde hangısıne bakmak mantıklı olur sızceFocus, Golf rakibi arabaydı zamanında öyle düşün.
Otomatik versiyonunu almanı önermem abi , robotize manuel şanzıman var , hem geçişler çok hisli hem de pek dayanıklı bi şanzıman değil , manuel olanını almanı tavsiye ederim , binici isen alınır500bin tl ye fiat bravo alınır mı 150binde sadece lokal boyalı araç nasıldır?
Astra'da da 1.6 dizel olanını almak lazım Opel'in benzinli motorları tırt.ne gıbı sorunlar cıkarabılır kronık bır sorunu var mı bu aracın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
600bın cıavarına astralar var 180bınde hangısıne bakmak mantıklı olur sızce
evet baktıgım arac manuel yanı kaza bela olmadıgı surece bınerım dıye dusunuyorum onerebılecegınız baska arac var mı bu butceyeOtomatik verisyounun almanı önermem abi , robotize manuel şanzıman var , hem geçişler çok hisli hem de pek dayanıklı bi şanzıman değil , manuel olanını almanı tavsiye ederim , binici isen alınır
Kısaca C segment diyebilirizFocus, Golf rakibi arabaydı zamanında öyle düşün.