Neler Yeni

Fiat Egea peugeot 301?

Fiat Egea vs 301

• Fiat EGEA

Oylar: 19 79.2%
  • Peugeot 301

Oylar: 5 20.8%

• Oy kullanan toplam üye
    24

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,008
İsim
.

+ olarak bayon c3 egea cross duster 2008 düşünebilirsin.
Sondaki tiguanı beğendim aslına km de aşırı yüksek değilmiş birkaç parça boyası var o kadar olacak.
Modelli olarak egea cross var onada SUV demem şahsen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

günlük kullanım için ticari ölüm demek 30km yolda bile dayak yemiş gibi oluyorsun.
Alakası yok çalıştığım dükkanda var aktif olarak sürmesemde 30 dakika sonra dayak yemiş gibi falan olmuyorum gayet güzel araba.

1.4 egea yerine bunu tercih ediyorum
Bunun burda ne işi var kral linkler karışmış opel insignia olacaktı orada :DAdasdsa

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Yunus Kocabay

Sondaki tiguanı beğendim aslına km de aşırı yüksek değilmiş birkaç parça boyası var o kadar olacak.

Alakası yok çalıştığım dükkanda var aktif olarak sürmesemde 30 dakika sonra dayak yemiş gibi falan olmuyorum gayet güzel araba.
Beyaz olacak
Çok temiz olacak hasar kaydı va olmasın
Birde duruşu iyi olsun
Mokka yı pek sevmedim
Tiguan da kuga gibi durmuyor ya

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,008
İsim
.
Beyaz olacak
Çok temiz olacak hasar kaydı va olmasın
Birde duruşu iyi olsun
Mokka yı pek sevmedim
Tiguan da kuga gibi durmuyor ya
O zaman tiguan sana gelmez sana gelen egea cross hyundai bayon c3 aircross bunların hiçbiri benim için SUV değil kral.Normal binek otomobiller yani mesela tiguan tucson CRV SUV sa bunlar ne ?

Freix

80+ Bronze

Bunun burda ne işi var kral linkler karışmış opel insignia olacaktı orada :DAdasdsa
aktif olarak şirketimizde kullanıyoruz, bir ticariyi normal kullanım için tercih etmem. Hız sınırı olsun, uzun yol kullanımı olsun, yılda bir muayene falan işim için şart değilse gerek yok bence.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,008
İsim
.
aktif olarak şirketimizde kullanıyoruz, bir ticariyi normal kullanım için tercih etmem. Hız sınırı olsun, uzun yol kullanımı olsun, yılda bir muayene falan işim için şart değilse gerek yok bence.
Yılda bir muayene çok saçma bazıları otomobil ruhsatlı oluyor onlardan alırsan o da çözülüyor.
Onun dışında bende courier caddy harici bende değişmem.Berlingo combo rifer falan aklımdan bile geçmez.
Sizinkileri bilmem ama dükkanda 1.5TDCİ 2023 model sıfır ayarında var uzun yoldada yormuyor pamuk gibi debriyajı.

Top Bottom