- Reaksiyon skoru
- 186
Dostlar FİBABANKA kampanya başlatmış ve referans ile müşteri olanlara karşılıklı olarak 250şer TL veriyor.
Ref kodu isterseniz iletirim ana konu olur ise konuya ekleyeceğim
️FİBABANKA 250TL Nakit Ödül Kampanyası:
-Arkadaşlar daha önce defalarca ödül almıştım ,ara yüzü ve FAST ÜCRETİ olmayışı bankayı aktif bir şekilde kullanmamıza olanak sağlıyor.
ÖDÜL: 250TL NAKİT
REF: 250TL NAKİT
️Kampanya Şartları:
-20.000TL değerinde hacim yapmak (çok basit):
-Örnek veriyorum 5.000tl niz var , fibabank hesabından uygulamada ki borsa market kısmından BİNANCE TR hesabınıza 4x olacak şekilde 5.000tl gönderim yapabilirsiniz.
(BinanceTR ye 5.000 yatır , farklı bankaya çek tekrar onu fibabankadan binance tr ye atarak bu şekilde 4x işlem yaparak tamamlayabiliyoruz)
Diğer yöntem ise DİJİTAL KART HARCAMASI İLE YAPILABİLİR 20.000 hacim:
BinanceTR işlemi şart değil(kesin olur mu bilmiyorum):
-Dijital banka kartınız ile HADİ-İYZİCO-NAYS gibi uygulamalara da yapabilirsiniz.
Ref kodu isterseniz iletirim ana konu olur ise konuya ekleyeceğim
-Arkadaşlar daha önce defalarca ödül almıştım ,ara yüzü ve FAST ÜCRETİ olmayışı bankayı aktif bir şekilde kullanmamıza olanak sağlıyor.
-20.000TL değerinde hacim yapmak (çok basit):
-Örnek veriyorum 5.000tl niz var , fibabank hesabından uygulamada ki borsa market kısmından BİNANCE TR hesabınıza 4x olacak şekilde 5.000tl gönderim yapabilirsiniz.
(BinanceTR ye 5.000 yatır , farklı bankaya çek tekrar onu fibabankadan binance tr ye atarak bu şekilde 4x işlem yaparak tamamlayabiliyoruz)
Diğer yöntem ise DİJİTAL KART HARCAMASI İLE YAPILABİLİR 20.000 hacim:
BinanceTR işlemi şart değil(kesin olur mu bilmiyorum):
-Dijital banka kartınız ile HADİ-İYZİCO-NAYS gibi uygulamalara da yapabilirsiniz.