Neler Yeni

😡Fiber Altyapıda Millenicom Önermeyin.😡

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
(Yazılarımda o millenicomun malum taahhütlü 70 liralık paketlerini yoksayıyorum çünkü hangi firma olursa olsun taahhütlü internet alınmaz arkadaşlar taahhüt köleliktir)
Evet Doğru duydunuz fiber altyapı varken millenicom almak anlamsız arkadaşlar nedenmi mantıksız
Çünkü Millenicomda 100mbps fiber fiyatı şu

1618656864803.png

bu fiyat çok yüksek arkadaşlar fiber altyapıda hizmet veren alternatiflerine göre çok fazla. Örnek:
1618656943778.png

Mesela türknet bu paketi ben ve @keremcnsz24 kullanıyoruz gayet güzel ve ucuz bir paket şimdi bazılarınızı görücem işte türknetin müşteri hizmetleri berbat felan. Ben 6 ay milleni kullandım arkadaşlar Milleninde müşteri hizmetleri öyle aman aman değil her baktığımda en az 40 kişi sıra vardı ve whatsapp hatları inanılmaz yavaştı. Oysaki kötülenen türknetin destek cevaplarına 20 dakikada cevap geliyor (Bu söylediklerim sadece Fiber altyapı için geçerlidir şimdi gelipte adsl kullanıp bana 200 pingim var örneğiyle gelmeyin)
1618657117687.png

Veya comnet oda çok ucuz olmasda millenicoma göre daha ucuz. He bu arada millenicom 15tlde kira ücreti alıyor ve sanırım bunu modemi kullansanızda kullanmasanızda ftth altyapısında olan herkesten alıyor

Daha şuan aklıma gelmiyen alternatiflerde var ama FİBERDE MİLLENİCOM ALMAK MANTIKSIZDIR arkadaşlar kabul edin

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
(Yazılarımda o millenicomun malum taahhütlü 70 liralık paketlerini yoksayıyorum çünkü hangi firma olursa olsun taahhütlü internet alınmaz arkadaşlar taahhüt köleliktir)
Evet Doğru duydunuz fiber altyapı varken millenicom almak anlamsız arkadaşlar nedenmi mantıksız

Alıntıyı görüntüle

bu fiyat çok yüksek arkadaşlar fiber altyapıda hizmet veren alternatiflerine göre çok fazla. Örnek:
Alıntıyı görüntüle
Mesela türknet bu paketi ben ve @keremcnsz24 kullanıyoruz gayet güzel ve ucuz bir paket şimdi bazılarınızı görücem işte türknetin müşteri hizmetleri berbat felan. Ben 6 ay milleni kullandım arkadaşlar Milleninde müşteri hizmetleri öyle aman aman değil her baktığımda en az 40 kişi sıra vardı ve whatsapp hatları inanılmaz yavaştı. Oysaki kötülenen türknetin destek cevaplarına 20 dakikada cevap geliyor (Bu söylediklerim sadece Fiber altyapı için geçerlidir şimdi gelipte adsl kullanıp bana 200 pingim var örneğiyle gelmeyin)
Alıntıyı görüntüle
Veya comnet oda çok ucuz olmasda millenicoma göre daha ucuz. He bu arada millenicom 15tlde kira ücreti alıyor ve sanırım bunu modemi kullansanızda kullanmasanızda ftth altyapısında olan herkesten alıyor

Daha şuan aklıma gelmiyen alternatiflerde var ama FİBERDE MİLLENİCOM ALMAK MANTIKSIZDIR arkadaşlar kabul edin
İyi de niye bu kadar agresif anlattın ki bunu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
haklsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
vestaChapo
türknet güzel ama internet kesilince ya da en ufak bi problemde ulaşabilceğin bi müşteri hizmetleri yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Sorun yaşayan da çok var Türknet'te VDSL'de. Fiberi bilemez herkes.
he işte fiber için konuşuyorum fiber çok temiz ama bilip bilmeden konuşan çok insan var hatta bazıları 50 yıllık adsl altypaı kullanıyor mübarek sonra neden 300 pingim var tükrnet kötü

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Normal VDSL altyapıda ne tercih edelim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
türknet güzel ama internet kesilince ya da en ufak bi problemde ulaşabilceğin bi müşteri hizmetleri yok
fiberde hiç kesilme yaşamadım destek taleplerinede en geç 20 dakikada cevap geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normal VDSL altyapıda ne tercih edelim ?
orda millenicom tercih edebilirsiniz ama fiberde alternatiflerine göre pahalı

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
fiberde hiç kesilme yaşamadım destek taleplerinede en geç 20 dakikada cevap geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

orda millenicom tercih edebilirsiniz ama fiberde alternatiflerine göre pahalı
Teşekkür ederim.Fiber alt yapı yok zaten 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,376
Üyeler
163,486
Son üye
Okabas
Top Bottom