Neler Yeni

Fiber altyapılı eve geçeceğim

JoulFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Kılıç
Arkadaşlar vdsl altyapı kullanıyorum fiber altyapıya geçiş yapacağım başka bir eve ve Türknet kullandığım için modem ücretsiz diyor, bunun dışında dikkatimi çeken bir konu var gezgin internet tam olarak ne oluyor onu yapsak yine ücretsiz modem gelir mi yoksa hani sadece gezgin diye başka bir port mu alabiliriz normal vdsl internetim dışında

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Sürekli farklı evlere geçip 1-2 ay oralarda kalmıyorsanız gezgin internet hizmetini almayın. Gezgin internetin amacı interneti evden eve taşımak. Aynı anda iki evde de internet olmuyor.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Gezgin internet senin bazı zamanlarda kaldığın yada geçici olarak konakladığınız kendi yapı veya dairelerine kurulum yaparak orada kaldığınız sürede normal evinizdeki internetin geçici olarak oraya aktarılmasıdır.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin
Arkadaşlar vdsl altyapı kullanıyorum fiber altyapıya geçiş yapacağım başka bir eve ve Türknet kullandığım için modem ücretsiz diyor, bunun dışında dikkatimi çeken bir konu var gezgin internet tam olarak ne oluyor onu yapsak yine ücretsiz modem gelir mi yoksa hani sadece gezgin diye başka bir port mu alabiliriz normal vdsl internetim dışında
Gezgin internet işine yaramaz seyahat etmiyorsan. Fiber altyapılı eve geçiyorsunuz ama Turknet’in kendi altyapısı var mı o apartmanda onu kontrol edin. Yoksa Turknet’ten fiber internet hizmeti alamazsın.

Top Bottom